Sacherův dort
Recept ještě nebyl hodnocenSacherův dort neboli Sacher je originální druh čokoládového dortu s meruňkovou marmeládou a čokoládovou polevou. Tento dort je populární hlavně ve Vídni, kde se také…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Sacherův dort neboli Sacher je originální druh čokoládového dortu s meruňkovou marmeládou a čokoládovou polevou. Tento dort je populární hlavně ve Vídni, kde se také…
Lahodné sušenky zpříjemní posezení u kávy nebo čaje s vašimi blízkými. Křehké sušenky krásně voní po vanilce a pomerančích a jsou plné kokosu. Neváhejte a pusťte se do…
1. Troubu předehřejeme na 180°C a čtvercový plech na pečení (vel. 21x21 cm) vyložíme alobalem nebo pečícím papírem tak, aby na protilehlých stranách přesahoval. 2.…
1. Troubu předehřejeme na 180°C a čtvercový plech na pečení (vel. 21x21 cm) vyložíme alobalem nebo pečícím papírem tak, aby na protilehlých stranách přesahoval. 2.…
Vanilková zmrzlina je velmi oblíbená. Osvěžující, smetanový krém nádherně vonící po vanilce totiž zpříjemní každý horký den, ať už samostatně v kornoutu, nebo v poháru.…
Lívance: ve středně velké míse smícháme mouku, cukr, prášek do pečiva, sodu a sůl. Odložíme.Ve druhé míse rozšleháme podmáslí, vejce a máslo.Přidáme suché suroviny a…
Připravte si formu na koláč o průměru 30 cm a lehce ji vymastěte kousíčkem másla včetně okrajů. Dejte rozehřát troubu na 200°C. Smíchejte sypké suroviny a prosijte do…
Listové těsto rozdělíme na 2 půlky, potřeme rozšlehaným vajíčkem a pečeme na 200° C do zlatova. Necháme vychladnout.Do 1/3 mléka vmícháme pudinkový prášek a 1 žloutek.…
Dorty typu red velvet jsou velmi oblíbeným dezertem. Výrazná barva a skvělá chuť se přenesla i do miniaturní varianty tohoto moučníku. Na kypré a dobře upečené korpusy…
Dorty typu red velvet jsou velmi oblíbeným dezertem. Výrazná barva a skvělá chuť se přenesla i do miniaturní varianty tohoto moučníku. Na kypré a dobře upečené korpusy…
Pokud hledáte originální slavnostní dezert, který vám nezatíží žaludek, vyzkoušejte zapečený žloutkový krém s pravou vanilkou. Příprava je velmi snadná a získáte lahodný…
Začneme přípravou těsta. Do mísy nalijte vlažné mléko a do něj rozdrobte droždí. Přisypte cukr a vše promíchejte. Dále přisypte mouku, sůl, přidejte vejce, rozpuštěné…
Linecké těsto není jen pouze oblíbené vánoční cukroví, slepované marmeládou. Z těsta můžete připravit krásně vláčné a křehké koláčky s tvarohovou náplní a rozinkou…
1. Předehřejte troubu na 180°C. na náplň: 2. V míse utřeme dohladka arašídové máslo, tvaroh a máslo. 3. Přidáme žloutky, jeden po druhém, vanilkový extrakt, postupně…
1. Předehřejte troubu na 180°C. na náplň: 2. V míse utřeme dohladka arašídové máslo, tvaroh a máslo. 3. Přidáme žloutky, jeden po druhém, vanilkový extrakt, postupně…
Není asi nic rychlejšího než tyto americké sušenky. Smíchání těsta zvládnete během pár minut, ale pak si musíte dávat dobrý pozor na teplotu a dobu pečení. Když to…
Upečenou a oloupanou řepu rozmixujeme na pyré.Formu na bábovku vymažeme dobře máslem.Mouku a sodu společně prosijeme do mísy, přidáme sůl, promícháme a dáme stranou…
Brownies jsou oblíbené dezerty hlavně u dětí. Čokoládová chuť nejlépe doplněná kopečkem šlehačky nebo sezónním ovocem je neskutečně lákavým pohoštěním. Přidaná cuketa se…
Brownies jsou oblíbené dezerty hlavně u dětí. Čokoládová chuť nejlépe doplněná kopečkem šlehačky nebo sezónním ovocem je neskutečně lákavým pohoštěním. Přidaná cuketa se…
Křehké sladké sušenky s kousky čokolády mají rádi dospělí i děti. Jejich příprava je tak snadná, že ji zvládne i začátečník - vše stačí jednoduše smíchat, vytvarovat a…
Tento čokoládový dezert plněný tvarohovým krémem s malinovým rozvarem, politý čokoládovou polevou a hojně zdobený čokoládovými hoblinkami, je prostě symfonií chutí.…
Máslo rozpusťte a nechte vychladnout. Ke zchladlému máslu přidejte vajíčko, mléko, jogurt, vanilku a vše společně promíchejte.Do mísy prosejte obě mouky, přidejte…
Příprava tohoto skvělého dezertu není vůbec náročná a vše máte za chviličku hotovo. Jen musíte myslet na to, že potřebuje nějaký čas na ztuhnutí, takže ji nejlépe…
V jedné míse smícháme sypké suroviny. V druhé míse smícháme ,,mokré'' suroviny.,,Mokré'' suroviny smícháme se sypkými a vsypeme čokoládové pecky do těsta. Promícháme…