Francouzský jablkový koláč
Recept ještě nebyl hodnocenPojďte si upéct výborný jablečný koláč ve francouzském stylu, kde ovocnou část vkládáte do formy jako první. Jednoduchou přípravou a výslednou chutí vás výsledek…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Pojďte si upéct výborný jablečný koláč ve francouzském stylu, kde ovocnou část vkládáte do formy jako první. Jednoduchou přípravou a výslednou chutí vás výsledek…
Tento lahodný dezert tvoří čokoládová vrstva zalitá kávovo-vanilkovým krémem z mléka, cukru, žloutku, mouky a smetany. Dezert necháme dobře vychladnout. Před podáváním…
Dorty typu red velvet jsou velmi oblíbeným dezertem. Výrazná barva a skvělá chuť se přenesla i do miniaturní varianty tohoto moučníku. Na kypré a dobře upečené korpusy…
Dorty typu red velvet jsou velmi oblíbeným dezertem. Výrazná barva a skvělá chuť se přenesla i do miniaturní varianty tohoto moučníku. Na kypré a dobře upečené korpusy…
Roláda: Troubu předehřejte na 180°C a plech vyložte pečícím papírem. Silken tofu, javorový sirup, cukr, ocet, kávu, vanilkový extrakt a vyšlehané lněné semínko…
Tvaroh vložíme do mísy a vmícháme dětskou krupici smíchanou s práškem do pečiva. Přidáme rozinky a dobře smícháme. Vejce si rozklepneme. Z bílků ušleháme tuhý sníh. …
Smetanu přivedeme k varu a zalijeme jí na kousky nalámanou čokoládu. Dobře vymícháme, přidáme vanilkový extrakt. Přidáme žloutky oddělené od bílků a opatrně vmícháme. Z…
Tofu, mléko, sirup a vanilku rozmixujte v mixéru na hladkou kaši. Ve vodní lázni či v mikrovlnce rozpusťtě čokoládu, nechte cca 5 minut chladnout a poté přidejte spolu s…
Batát omyjeme a celý ve slupce uvaříme nebo upečeme doměkka.Necháme vychladnout, oloupeme a nakrájíme na kousky. Přidáme všechny ostatní ingredience a rozmixujeme na…
Omegu rozpustíme a smícháme s ostatními ingrediencemi na těsto. Necháme ztuhnout v lednici.Poté odkrajujeme kousky těsta na vytvoření kuliček. Do každé kuličky "zabalíme…
Dort: dna 3 dortových forem vel. 20 cm. vyložíme pečicím papírem, vymažeme máslem a lehce vysypeme moukou. Odložíme.Troubu předehřejeme na 180°C.Ve větší míse smícháme…
Dort: dna 3 dortových forem vel. 20 cm. vyložíme pečicím papírem, vymažeme máslem a lehce vysypeme moukou. Odložíme.Troubu předehřejeme na 180°C.Ve větší míse smícháme…
Do nádoby od pekárny nalijte mléko, rozpuštěné máslo, vejce a přisypte hladkou mouku. Do důlku v mouce nasypte rozdrobené droždí, do jednoho rohu nádoby nasypte cukr a…
Nejprve jsem v malém kastrůlku při vysokém žáru rozpustila máslo. Máslo jsem za stálého míchání nechala zbarvit do světle hnědé barvy. Jakmile začalo jemně hnědnout a…
Máslo s cukrem, vejcem, trestí a skořicí vyšleháme do krémovité konzistence, přidáme mléko a prošleháme. Zašleháme pudinkový prášek. Nakonec mouku, špetku soli a…
Z ingrediencí na těsto vypracujeme hladké těsto.Na plech s pečícím papírem hned děláme stejně velké kuličky, které omoučenou sklenkou zmáčkneme do tvaru kulatého…
1. Troubu předehřejeme na 190°C a pečící plechy vyložíme pečícím papírem. 2. Ve středně velké míse smícháme mouku, kakaový prášek, kukuřičný škrob, jedlou sodu a sůl.…
Ve vodní lázni mícháme žloutky s cukrem, dokud nevznikne světlý krém. Krém mícháme nad vodní lázní alespoň dalších 8 minut, aby se prohřál. Jde zejména o to, aby byly…
Mouku smichame s praskem do peciva a potom pridame ostatni ingredience. Testo nalijeme do vymasteneho a moukou vysypaneho pekace, pridame na kosticky nakrajene jahody a…
Korpus: Bílky vyšleháme s cukrem v pevný sníh. Žloutky smícháme s vanilkovým cukrem a citrónem do pěny. Bílky se žloutky spojíme, přidáme mouku, extrakt a olej. Dáme do…
Do hrnce nalijeme vodu, přidáme špetku soli nakrájené máslo, necháme rozpustit, popřípadě lehce povaříme.Dále přidáme mouku a mícháme vařečkou, aby se těsto nespálilo a…
1.Troubu předehřejte na 180 °C. 2.V míse smíchejte mouku, jedlou sodu, prášek do pečiva a sůl. Elektrickým mixérem vyšlehejte cukr s máslem a vynilkovým cukrem. …
Do robota dáme všechny suroviny na těsto, Heru nakrájenou na kostičky, a hněteme. Těsto musí být hladké a nesmí se lepit na stěny. Z těsta uděláme bochánek a pod…
Rozehřejte troubu na 180 °C. Sušenky rozmixujeme v mixéru a přidáme rozpuštěné máslo. Mixujeme na hladké směsi. Rozprostřete sušenky na dno 26 cm kulaté formy a dáme…
Znojemský nálev dá křupavým okurkám tu nejlepší chuť. Důležitý je voňavý kopr, pikantní křen i další nezbytné ingredience
Sladké devadesátky a slavné porevoluční dobroty: Také jste žvýkali Hubba Bubba a míchali si Tang?
Jablkový perník: Díky ovoci je dokonale vláčný a báječně šťavnatý, čokoládová poleva dodá punc svátečního dezertu