Zdravý řez se stévií
Recept ještě nebyl hodnocenSmícháme všechny suroviny se čtyřmi žloutky a do směsi zapracujeme tuhý sníh z bílků. Těsto rozetřeme na vymazaný, moukou vysypaný vyšší plech. Pečeme v předehřáté…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Smícháme všechny suroviny se čtyřmi žloutky a do směsi zapracujeme tuhý sníh z bílků. Těsto rozetřeme na vymazaný, moukou vysypaný vyšší plech. Pečeme v předehřáté…
4 lžičky želatiny smíchejte se 4 lžícemi studené vody a nechte nabobtnat (cca 5 minut). Mezitím rozdrobte sušenky válečkem v čisté utěrce na co nejjemnější drť -…
Vidlička jako ďáblův nástroj a nůž místo párátka: Moderní příbor používáme teprve dvě století
Snídaně pro lenochy: Fermentovanou ovesnou kaši podle receptu Hanky Zemanové večer zamícháte a ráno posnídáte
Lógr z kávy nepatří jen do koše: Funguje jako skvělé hnojivo, čistidlo i kosmetický prostředek