Gallo pinto
Recept ještě nebyl hodnocenČiernu fazuľu umyjeme a necháme pár hodín nabobtnať. Potom uvaríme - nerozvaríme. Ryžu premyjeme, dáme na olej, prehrievame, zalejeme vriacou vodou, osolíme, stlmíme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Čiernu fazuľu umyjeme a necháme pár hodín nabobtnať. Potom uvaríme - nerozvaríme. Ryžu premyjeme, dáme na olej, prehrievame, zalejeme vriacou vodou, osolíme, stlmíme…
Pomazánka z černých fazolí, karamelizované cibule a fenyklu je velmi snadná a rychlá, pokud máte připravené fazole dopředu. Ale když máte fazole jen sušené, tak na cca…
Paštika patří mezi oblíbené produkty naší kuchyně. Kdo neholduje těm masovým, může si připravit její výživnou a veganskou verzi. Základem je opečená hlíva s česnekem a…
Kořenovou zeleninu (dala jsem mrkev, celer, petržel) a kousek pórku očistíme a nakrájíme.Cizrnu slijeme a na sítu propláchneme, černé fazole uvařené nebo konzervované…
Kořenovou zeleninu (mrkev, celer, petržel, každý zvolí podle své chuti) očistíme a nakrájíme na kostičky nebo proužky. Fazole slijeme, propláchneme a necháme okapat na…
Asijské pokrmy jsou plné zajímavých chutí a vůní. Jinak tomu není ani u nudlí dan-dan, které se skládají z dobře okořeněného mletého masa, blanšírované listové zeleniny…