Fazolky nakyselo s přílohou v multifunkčním hrnci
Recept ještě nebyl hodnocenS pomocí moderních kuchyňských spotřebičů je příprava tohoto jednoduchého bezmasého pokrmu ještě lehčí a rychlejší, než při klasickém vaření. Úspora energie a minimum…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
S pomocí moderních kuchyňských spotřebičů je příprava tohoto jednoduchého bezmasého pokrmu ještě lehčí a rychlejší, než při klasickém vaření. Úspora energie a minimum…
Fazolky si nařežeme na půlky, mrkev,květák,rajče a papriku na menší kousky, cibulku a houby nadrobno. Do hrnce dáme trošku oleje, na něm opečeme veškerou nakrájenou…
Tagliatelle dáme vařit dle návodu. Na oleji osmažíme fazolky a dáme je stranou. Poté na oleji osmažíme cibulku, přidáme na kostičky nebo nudličky nakrájené maso, zázvor,…
Kuřecí maso nakrájíme na kousky, cibuli na tenké měsíčky, papriku, rajčata a slaninu na kostičky a fazolky překrájíme na velikost sousta. Na pánvi vyškvaříme slaninu,…
Na olej dáme na kousky nakrájenou slaninu, na které zpěníme cibulku, na ni dáme podusit očištěné a omyté fazolky.Zelené fazolky - necháme celé lusky, které dáme do…
Na másle orestujte kořenovou zeleninu a česnek, až se rozvoní zalejte vývarem, přidejte propláchnuté fazolky, nahrubo nastrouhané brambory a povařte do změknutí zeleniny…
V míse promícháme mražené fazolky s kečupem, proužky cibule a hořčicí, nandáme do zapékací misky, nahoru rozložíme přepůlené a pokrájené špekáčky. Zalijeme pivem a…
Fazuľové lusky pokrájame, povaríme v slanej vode. Schladíme. Majonézu zmiešame so smotanou, horčicou,citrónovou šťavou, Pretlačíme cesnak, okoreníme, vmiešame kôpor.…
Najemno nakrájenou cibuli orestujeme na větší pánvi na oleji. Na jiné pánvi zprudka orestujme kousky nakrájeného masa, které si osolíme a opepříme. Rýži přisypeme k…
Cibuľu pokrájame na prúžky, dáme na olej, restujeme, po chvíli pridáme pokrájané umyté lusky, cesnak, osolíme, okoreníme, príp. pridáme masox,trošička vody, dusíme do…
Celer a mrkev si nastrouháme, dlouhé fazolky, salám a cibuli si nakrájíme na nudličky. Na oleji si orestujeme cibuli, přidáme droždí, po rozpuštění přidáme nastrouhaný…
Vepřové plátky naklepeme, osolíme a obalíme v hladké mouce. V pánvi rozehřejme olej a zprudka opečeme plátky po obou stranách. Vyjmeme na talíř. Cibuli nakrájíme na…
Steak osolíme, opepříme, zprudka opečeme na pánvi, z každé strany 6 minut, a dáme dopéct do trouby na 15 minut na 220°C. Pak zabalíme do alobalu a necháme odpočinout…
Fazolky zalijeme vodou tak, aby byla na prst nad fazolkami. Přidáme koření, bobkový list a sůl. Vaříme téměř do měkka, tak na skus.Mezitím na másle zpěníme nakrájenou…
Kuřecí maso nakrájíme na kousky a prudce opečeme na lžící olivového oleje. Ke konci přidáme Tandoori masala, promícháme a odstavíme. Česnek prolisujeme a smícháme s…
V hrnci na rozehřátém másle zpěníme nakrájenou šalotku, zasypeme ji moukou a uděláme světlou jíšku. Zalijeme ji chladným vývarem, prošleháme a přivedeme k varu.Fazolky…
Na oleji orestujeme nakrájanú cibuľu.Pridáme na menšie kúsky nakrájané pečienky a krátko orestujeme.Vložíme nakrájaný kel a fazuľky, na rezance narezanú papriku, osolíme…
Na wok pánvi na oleji rozehřejeme mraženou zeleninu, na kousky nakrájené žampionové kloboučky, černé fazole a k tomu natrhané kousky masa a dokonale smícháme se…
Na kousku másla osmažíme zeleninu i fazolky, přidáme oloupanou a na malé kousky nakrájenou bramboru a po usmažení zalijeme zeleninovým vývarem, dáme Podravku, osolíme a…
Nenáročný recept na zapečené těstoviny, kam můžete zakomponovat vaši oblíbenou sekanou. Jsou zároveň plné zeleniny, výživných vajíček a zjemněny sladkou smetanou.…
Tyto plátky jsou syté a voňavé jídlo, které spojuje tradiční chutě české kuchyně. Šťavnaté maso je jemně dušené spolu s kysaným zelím, zelenými fazolkami a kořenovou…
Recept je velmi jednoduchy a rychly. Nejdive si dam zvlast varit ryzi. Mezitim si v panvi wok orestuji na trose olivoveho oleje na platky cesnek, kdyz se rozvoni pridam…
Z Wikipedie: Boršč (také boršč, bortsch, borstch, Borsh, boršč, Ukrajinský: борщ, v jidiš: באָרשט) je polévkou, která je populární v mnoha zemích střední a východní…
Brambory uvaříme ve slupce v osolené vodě.Rybu osolíme, opepříme a pokapeme limetkovou šťávou. Na pánvi pečeme nejdříve kůží dolů asi 4 minuty a pak otočíme a dopékáme…