Fazolkový salát 5x podruhé
Recept ještě nebyl hodnocenBarevný fazolkový salát: Smícháme nakrájené okurky, červená rajčata, uvařené žluté fazolky a hnědou čočku - vařenou, případně sterilovanou. Podle potřeby osolíme,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 153 kJ / 37 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,20 g |
Tuky | 0,50 g |
– nasycené | 0,10 g |
– nenasycené | 0,40 g |
–– mononenasycené | 0,20 g |
–– polynenasycené | 0,20 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 5,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 3,30 g |
– cukry | 3,30 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Barevný fazolkový salát: Smícháme nakrájené okurky, červená rajčata, uvařené žluté fazolky a hnědou čočku - vařenou, případně sterilovanou. Podle potřeby osolíme,…
Barevný fazolkový salát: Smícháme nakrájené okurky, červená rajčata, uvařené žluté fazolky a hnědou čočku - vařenou, případně sterilovanou. Podle potřeby osolíme,…
Tento pokrm nabízí šťavnaté vepřové maso doplněné o pestrou směs čerstvých paprik, cuket a křupavých fazolek, což dodává jídlu bohatou chuť a svou chutnou a výživnou…
Do osolené vody dáme vařit na kousky rozkrájené fazolové lusky (fazolky to chce každopádně žluté, ze zelených to není ono), nadrobno nakrájené oloupané brambory, přidáme…
Na olej dáme na kousky nakrájenou slaninu, na které zpěníme cibulku, na ni dáme podusit očištěné a omyté fazolky.Zelené fazolky - necháme celé lusky, které dáme do…
Připravíme si zeleninu, pórek nakrájíme na kolečka, fazolky nakrájíme na sousta, mrkev a bramboru si nastrouháme, cibuli nadrobno a česnek na plátky. Z oleje a mouky…
Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a osmahneme na oleji do růžova, přidáme hlívu ústřičnou. Přisypeme papriku, přidáme očištěné, na kostky nakrájené maso, které…
Šalotku s ančovičkou posekám na jemno. Přidám koření, třu a přidávám zvolna olej, podle chuti ocet. Pokud mám tyčový mixer při ruce, tak to umixnu a hotovo. Brambory…
Vepřovou plec nakrájíme na malé kostičky a okořeníme polovinou obsahu sáčku tekuté marinády „Pečené maso“ a dáme odležet do chladu na 30 minut. Než se maso uleží, tak v…
Připravíme si tři hrnce přiměřené velikosti na dané suroviny a naplníme vodou, kterou necháme vařit. Minutku si nastavíme na 20 minut. Nejprve dáme do vařící vody rýži i…
Jídelní rozmary slavných: Jennifer Anistonová ráda vaří, miluje těstoviny carbonara a neodolá těmto křupavým tacos
Pečení na neděli: Koláč s meruňkami a tvarohem posypaný drobenkou je jednoduchý, přitom je krásně vláčný a božsky chutná
Borůvkový koláč jako od babičky: Jak to udělat, aby se povedl na jedničku?