Ohnivé maso
Recept ještě nebyl hodnocenPro labužníky pikantních jídel tu máme recept na nudličky dušeného vepřového masa s feferonkami, kapií a kyselými okurkami, to vše spojené hořčicí. K ohnivému masu jako…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 170 kJ / 41 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,50 g |
Tuky | 0,10 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 400 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 8,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Pro labužníky pikantních jídel tu máme recept na nudličky dušeného vepřového masa s feferonkami, kapií a kyselými okurkami, to vše spojené hořčicí. K ohnivému masu jako…
Camping salát si mnozí z nás pamatují ještě z dětství. I dnes si ho můžeme koupit, ale podle tohoto receptu si salát sami snadno připravíme tak chutný, jako byl za…
Výborný kančí guláš připravíme z kančí kýty, kterou osmažíme na cibulovém základu, okořeníme divokým kořením a dusíme zalité vínem a vývarem. Na závěr dochutíme a můžeme…
Všechno nakrájíme na kostičky, dáme do uzavíratelné nádoby, podle chuti osolíme, okořeníme a necháme alespoň týden naložené. Podáváme s rohlíkem.
Špekáčky oloupat a podélně hodně nakrojit, cibuli nakrájet na půlkolečka a 3 okurky na podlouhlé čtvrtiny. Vložit do špekáčku čtvrtinu okurky a trochu cibule. Poskládat…
1) Vše nakrájíme tak, jak je napsáno v surovinách a smícháme s ostatními surovinami. Podáváme s pečivem.
Fazole buď uvaříme (předem namočené) doměkka nebo použijeme ty z plechovky ve slaném nálevu (slijeme a necháme okapat).V misce smícháme fazole s nadrobno pokrájenou…
Tvarůžky naskládáme do sklenice, proložíme nahrubo nakrájenou cibulí, feferonkami, chilli papričkou, kořením, petrželkou a zalijeme olejem.Necháme 3 dny uležet.
Vepřové maso pokrájíme na kostky, osolíme, opepříme a okmínujeme dle chuti.Oloupané cibule pokrájíme a osmažíme na sádle dosklovata. Poté přidáme připravené maso, které…
Čerstvě vyškvařené, křupavé a voňavé škvarky zkombinujte s vejci, lahůdkovou cibulkou a hořčicí a získáte výbornou pomazánku, která zmizí během chvíle. Dochutit ji…
Maso nakrájíme na jednotlivá sousta, prosypeme zvoleným kořením a bylinkami, promísíme a necháme odpočinout. Poté si v kastrolu rozpusíme slaninu, rozvoníme nadrobno…
Na pánvi jsem rozehřál sádlo, osmažil cibuli. Přidal na kostky pokrájený uvařený jazyk. Když se trochu osmahl ze stran, nasypal jsem na půlky nakrájené žampiony, na…
Maso omyjeme, osušíme a stáhneme z něj bílou blanku a odřízneme tuhé vazy na břiše. Králíka pak rozdělíme na 8 kousků. Nakládané feferonky a olivy vyjmeme z nálevu a…
Nejdříve si nakrájíme klobásku na kolečka a necháme trošku vyškvařit tuk. Až se dostatečně vyškvaří,tak kolečka vyjmeme a na prkénku každé přepůlíme. Do tuku z klobásky…
Maso nakrájíme na kostky 4x4 cm velké, osolíme, opepříme, promícháme a 10 minut necháme odpočívat.Mezitím nakrájíme cibuli a slaninu na malé kostičky.Do hrnce dáme…
Masopustní akce 2024: Kam se vydat na průvod masek, kde ochutnáte jitrničky a ovar a kde se budou smažit koblihy
Soutěžící MasterChef Česko jdou do boje: Seznamte se s šestnácti uchazeči o dva a půl milionu korun a prestižní titul
Hitem letošního léta je marináda shiokoji. Skvěle ochutí saláty, omáčky i maso před grilováním