Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Feferonky sušené - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 611 kJ /
385 kcal
Bílkoviny12,50 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,50 g
Tuky15,00 g
– nasycené3,00 g
– nenasycené12,00 g
–– mononenasycené5,00 g
–– polynenasycené7,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina30,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 5 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy35,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Václavkový guláš

Václavkový guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Hustý a sytý houbový guláš z podzimních václavek má díky feferonce velmi pikantní chuť. Guláš podáváme s knedlíkem a na talíři jednotlivé porce ozdobíme cibulí,…

BILKOVAI

60 min

Domácí houbové koření

Domácí houbové koření

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Pretože máme veľa podpňoviek (václavek) a nie je ich už kam dávať a nestíhame jesť, používám na varenie len klobúčiky a nožičky som použila na hubové korenie. Nožičky…

tejaja

10 min

Vepřové na špejli

Vepřové na špejli

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Mäso zmiešame s vajíčkom, narezanou cibuľou, prelisovaným cesnakom, rozdrvenými feferónkami, rascou, vňaťou, korením a soľou. Z masy robíme valčeky s priemerom cca 3…

tejaja

40 min

Kisir (turecký salát)

Kisir (turecký salát)

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Bulgur vsypeme do mísy, zalijeme vařící vodou, promícháme a zakrytý necháme asi 15 minut stát. Aby bulgur nezchladl moc rychle, je dobré pro udržení tepla mísu obalit…

Dračí sen s játry

Dračí sen s játry

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Drůbeží játra silně obalíme ve sladké paprice a mouce. Na tuku postupně osmažíme na mírném plameni na pánvi a odkládáme zvlášť do hrnce pod pokličku, aby játra zůstala…

pbarva

40 min