Pochoutka z rybího file a zeleniny
Recept ještě nebyl hodnocenZeleninu nakrájíme - cibuli na měsíčky, petržel a mrkev na kolečka, celer na drobné kostičky, opražíme na másle dozlatova (mrkev a petržel mám na tenká kolečka, tak ji…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Zeleninu nakrájíme - cibuli na měsíčky, petržel a mrkev na kolečka, celer na drobné kostičky, opražíme na másle dozlatova (mrkev a petržel mám na tenká kolečka, tak ji…
Rybí filé i surimi tyčinku necháme rozmrazit. List pórku spaříme a zabalíme do něho tyčinku. Filé pokud jde tak rozřízneme abysme měli širší plátek, osolíme, okořeníme a…
Olej zahřejeme na vysokou teplotu a osmažíme osolené natrhané file, vždy tak asi 3 minuty z každé strany. Opečené filé dáme stranou. Do stejné pánve dáme kousek másla a…
Rybí filé necháme rozmrazit, nakrájíme na malé kousky a smícháme se špenátem a vajíčkem. Osolíme a okořeníme podle chuti. Rukama tvoříme malé placičky a smažíme na…
Porce filetů osušíme, osolíme, opepříme a naložíme do bílého jogurtu, ochuceného česnekem a zázvorem, přidat můžeme i maličko čerstvě nastrouhané citronové kůry. V…
Filé nakrájíme na menší silnější porce, které vložíme do porcelánové misky a marinujeme asi 3 hodiny v láku, který připravíme smícháním octu, citronové šťávy, koření,…
1. Salát z rybího filé - jako humrový: Filé necháme částečně rozmrazit, pak je nakrájíme na několik kousků, pokapeme citrónovou šťávou a necháme v chladu půl hodiny…
1. Salát z rybího filé - jako humrový: Filé necháme částečně rozmrazit, pak je nakrájíme na několik kousků, pokapeme citrónovou šťávou a necháme v chladu půl hodiny…
Na omeletky zmiešame ryžu so snehom z bielkov, bielym korením a soľou. Na oleji z oboch strán vyprážame zo zmesi dobleda malé omeletky.Na oleji orestujeme nadrobno…
Nejprve si připravíme jíšku : cibuli nakrájíme na kostičky , osmažíme, zasypeme moukou, přidáme papriku, sekaná rajčata, protlak a zalijeme vývarem. Povaříme asi 20…
Filé kostky nakrájíme na kousky. Z mouky, piva a vajíčka připravíme řídší těstíčko, do kterého namočíme rybí kousky asi tak na 30 minut. Poté je smažíme na rozpáleném…
Filé nakrájame na kocky (2x2 cm) a polejeme citrónovou šťavou.Karfilol rozoberieme na ružičky a premiešame s filé. Zmes vložíme do vymastenej zapekacej misy.Smotanu…
•Rybí porce si z obou stran lehce osolíme a potřeme dvěma stroužky prolisovaného česneku. Vrchní stranu ryb si pokapeme citron. šťávou, posypeme najemno pokrájenou…
Zmrzlé filety opláchneme, lehce osolíme, pokapeme šťávou a necháme 2hodiny odstát. Všechnu zeleninu si očistíme.Brambory nakrájíme na 5mm silné plátky, cibuli na tenké…
Filé nakrájame na plátky.Do vymasteného pekáča dáme polovicu na kolieska nakrájaného póru.Na pór uložíme plátky filé, osolíme, posypeme paprikou, soľou a korením…
Rybacie mäso zomelieme na mäsovom mlynčeku. Rožky namočíme do vody, necháme nabobtnať a dobre vyžmýkame. Zmiešame rybacie mäso s vyžmýkanými rožkami a ostatnými…
Zeleninu očistíme, nakrájíme na kostičky. Dýni krájíme i se slupkou.Do pekáčku dáme filé, které jsme osolili, opepřili, posypali kořením na ryby. Na každé filé dáme…
Strúhanku zmiešame s nahrubo nastrúhanou citrónovou kôrou.Kocky filé osolíme a obalíme v múke, rozšľahanom vajíčku a strúhanke.Vyprážame z oboch strán na oleji.Jogurt…
Filé okoreníme a osolíme.Batáty olúpeme a nakrájame na plátky asi 5 mm hrubé. Uložíme ich na plát alobalu jemne potretom olejom.Batáty posypeme na malé kocky narezaným…
Mascarpone dobre prešľaháme so smotanou dohladka. Primiešame nastrúhané orechy, nasekanú vňať, osolíme a dochutíme octom. Dáme do chladničky odpočívať.Porcie filé…
Vynikající minutka, kde kombinací křehkého chřestu a jemného rybího masa znásobíme chuťový požitek. Pokrm je jednoduchý na přípravu a závěrečným použitím grilu je i…
Lístkové cesto vyvaľkáme na hrúbku cca 3 mm a nakrájame na veľké štvorce.Každý štvorec v jednej polovici posypeme malým množstvom strúhanky.Na ňu dáme trocha…
Zelí očistíme, omyjeme a vyřízneme tuhý košťál. Potom nakrájíme, nebo nahrubo nastrouháme a dáme do hlubší mísy.Osolíme, promícháme a necháme nejméně 20 minut odležet.Z…
Plátky rybího filé posolíme, pokmínujeme a opečeme na pánvi. Pokud máme domácí gril, je to v zimě chutnější dělat na grilu.Do mléka (či smetany na vaření) rozmělníme…
Encyklopedie salátů: Jak se liší ledový salát od římského a jak si nejlépe vychutnat čekanku
Jarní detox podle horoskopu: Lvi musí mít čerstvé ovoce, Býkům prospěje salát z mrkve, Kozorohům zelené smoothie
Chodské koláče: Regionální dobrota s několika náplněmi je úžasně nadýchaná i krásně vláčná, voní rumem a vanilkou