Rybí pomazánka z uzených šprotů a ančoviček
Recept ještě nebyl hodnocenZ obou rybiček slijeme olej, rybky přemístíme do hlubší misky, přidáme pomazánkové máslo a nejlépe ponorným mixérem rozmixujeme dohladka.Po vychlazení v lednici mažeme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 222 kJ / 292 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 28,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 20,00 g |
– nasycené | 6,00 g |
– nenasycené | 12,00 g |
–– mononenasycené | 8,00 g |
–– polynenasycené | 4,00 g |
––– omega 3 | 1,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 60 mg |
Sodík | 3,60 g |
Sůl | 9,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Z obou rybiček slijeme olej, rybky přemístíme do hlubší misky, přidáme pomazánkové máslo a nejlépe ponorným mixérem rozmixujeme dohladka.Po vychlazení v lednici mažeme…
Na oleji z tuňáka si zesklovatíme cibulku, přidáme tuňáka, posekané ančovičky, 1/2 kaparů a zeleného pepře, špetku papriky, zalijeme vývarem a necháme provařit cca 5…
Nejprve si připravte ochucenou majonézu: v míse našlehejte majonézu s pažitkou a hořčicí. Pak přidejte kapary, ančovičky, papriku a pepř a dejte na hodinu do chladničky…
Ochutnejte tyto skvělé jednohubky, které jistě potěší hosty na vašich oslavách. Plátek rohlíku potřete pomazánkou ze žloutků, pomazánkového másla a hořčice. Každý kousek…
Uzenou makrelu otevřeme, vyndáme páteř a všechny velké kosti i viditelné kosti menší. Maso zbavené kostí dáme do nádoby procesoru nebo mixéru a rozmixujeme do hladké …
Připomeňte si legendární Babicovy hlášky: Mozzarella bez zápachu, japonskej šafrán i tvrdý játro asi nikdy nezestárnou!
Tesco bojuje s Rohlíkem: Jsme o 13 procent levnější
Milujete drobenku? Připravte si ji zásoby a podle jednoduchého návodu dobře zabalte a zamrazte. Vydrží až tři měsíce