Kapr na cibuli a jablkách s bramborovo-kapustovou kaší
Recept ještě nebyl hodnocenDo zapékací misky rozložíme plátky slaniny, cibuli nakrájíme na tenká kolečka a rozložíme na slaninu. Porce kapra osolíme, opepříme, zakápneme citronovou šťávou a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Do zapékací misky rozložíme plátky slaniny, cibuli nakrájíme na tenká kolečka a rozložíme na slaninu. Porce kapra osolíme, opepříme, zakápneme citronovou šťávou a…
Filet z jakékoli ryby nakrájíme na kousky. Na olivovém oleji osmahneme nakrájený česnek, řapíkatý celer a přidáme kousky ryby. Osolíme, přidáme chilli, kurkumu a…
Filety naporcujeme na proužky, vytvoříme kroužky sepnuté párátkem. Rybí maso /použil jsem odřezky/ a bůček pomeleme, přidáme vejce, pokrájenou cibuli, osolíme, opepříme…
Filety kapra na oleji opečieme z oboch strán a dáme do misy.Na výpeku orestujeme dobleda na kolieska nakrájanú cibuľu. Pridáme cícer, pretlak, soľ, tymián a víno a…
Omáčka - v kastrolu osmažte na oleji česnek, přidejte rajčata, rajčatový protlak, ochuťte cukrem, solí, přidejte chilli papričku, přilejte asi půl litru vody a přiveďte…
Filety z kapra co 2 – 3 mm prořízneme až ke kůži. Při prořezávání ucítíme křupnutí kostiček, které se přeruší a nevadí pak při konzumaci. Filety posolíme. Větší kus…
Rybími kotouči v dávkování dle našeho receptu se dostatečně zasytí celá čtyřčlenná rodina. Nejste-li příznivci houbových specialit, potom zkuste jiný druh omáčky místo…
Vychutnejte si klasickou českou rybu zase na jiný způsob. Marinováním v hořčičné marinádě získá kapr zajímavou chuť. Pak ho jen stačí opéct na pánvi a podávat s…
Kapr je u nás velmi běžná ryba a se správným receptem z něj můžeme připravit lahodné jídlo. Kapr opečený na pánvi spolu s kořenovou zeleninou a jablky chutná skvěle.…
Jednoduché rolky z kapřího filetu obaleného v kapustovém listu překvapí zajímavou chutí. Po uvaření je necháme dostatečně zchladit a ztuhnout a poté si je vychutnáme se…
Kapří maso nemusí patřit jen na štědrovečerní stůl. Připravte si ho ve formě šťavnatých steaků, které překvapí jemnou chutí a křupavou kůrkou. Skvěle se hodí k bramborám…
Jemně ochucené kapří filety v těstíčku, osmažené dozlatova a podáváné se smetanovým medvědím česnekem jsou nad očekávání chutné. Vychutnáte si je třeba s vařeným…
Křupavé kousky kapra připravené na způsob hranolek a podávané s pučálkou, tedy praženým zeleným hrachem, spojují moderní nápad s dávnou tradicí. Výjimečný pokrm, který…