Dušený okoun a fit brambory
Recept ještě nebyl hodnocenOkouna osolíte a opepříte. Na pečicí papír nalijete rozpuštěné máslo. Položíte okouna, přidáte jarní cibulku, pórek, máslo, polijete citronem, zabalíte pečicím papírem…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 356 kJ / 85 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 19,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 1,00 g |
– nasycené | 0,20 g |
– nenasycené | 0,80 g |
–– mononenasycené | 0,50 g |
–– polynenasycené | 0,30 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 60 mg |
Sodík | 48 mg |
Sůl | 0,12 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Okouna osolíte a opepříte. Na pečicí papír nalijete rozpuštěné máslo. Položíte okouna, přidáte jarní cibulku, pórek, máslo, polijete citronem, zabalíte pečicím papírem…
Filet z okouna naporcujeme na kostky přibližně stejné velikosti. V misce si uděláme těstíčko z jedné lžičky brusinkové marmelády, bílku a hl. mouky. Kostky okouna…