Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Gorgonzola - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 431 kJ /
342 kcal
Bílkoviny16,67 g
– z toho živočišné bílkoviny16,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky30,00 g
– nasycené20,00 g
– nenasycené9,67 g
–– mononenasycené8,67 g
–– polynenasycené1,00 g
––– omega 30,27 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 107 mg
Sodík 567 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy1,33 g
– cukry1,33 g
––– laktóza1,33 g

Recepty s touto surovinou

Sýrová omáčka-základní recept Videorecept

Sýrová omáčka-základní recept

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Hebká sýrová omáčka je velmi jednoduchá na přípravu, ale zároveň s ní dokážete téměř kouzlit. Použití je široké a záleží jen na vaší fantazii. Můžete ji zkombinovat s…

BarborkaS.

15 min

Plněná focaccia

Plněná focaccia

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Z ingrediencí na těsto vznikne hladké měkké těsto, které necháme vykynout (může nám pomoci pekárna). Vykynuté rozdělíme na dvě části, jednu dáme stranou, druhou vyválíme…

zizala

150 min

Krůtí roláda na smetaně

Krůtí roláda na smetaně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Krůtí maso rozklepeme na plát. Osolíme, opepříme a poklademe plátky farmářské slaniny. Na slaninu dáme klínky gorgonzoly a zavineme. Můžeme spíchnout párátky anebo…

dzungila

90 min

Slané dýňové muffiny

Slané dýňové muffiny

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Muffiny nemusí být pouze sladké. Výborný receptem na dýňovou sezónu jsou tyto slané muffiny. Kromě dýně v nich najdeme třeba uzené maso a lahodný sýr. Věřtě, že i tyto…

andrejkkah

60 min

Podzimní rizoto

Podzimní rizoto

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Krémové rizoto je velmi lahodné a připravit ho není žádná věda. Důležité je použít správné suroviny. Rizoto připravíme se sladkými bramborami a posypeme ho slanou…

xgajovak

30 min

Lilek v bešamelu

Lilek v bešamelu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Lilek nakrájíme na centimetrové plátky, zasolíme a necháme "vyplakat" asi 20 minut z obou stran (celkově 40 minut). Mezitím necháme v kastrolku rozpustit máslo,…

Zapékaná vajíčka s gorgonzolou

Zapékaná vajíčka s gorgonzolou

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Vajíčka uvaríme natvrdo, olúpeme a necháme prechladnúť. Potom ich rozrežeme na polovice a vyberieme žĺtky.Žĺtky premiešame s nastrúhanou gorgonzolou a smotanou. Zmesou…

Polentové jednohubky

Polentové jednohubky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Máslem vymažte důlky ve formě na mufiny, mufiny nebo hlubší plech o velikosti cca 15x20 cm. Dejte vařit 400 ml osolené vody, stáhněte teplotu těsně pod bod varu a pomalu…

1 2 3 4