Pracná "Kokosová roláda" pro profíky
Recept ještě nebyl hodnocen1. Vejce vyšleháme společně s cukrem do pevné bílé pěny. 2.Pomocí stěrky opatrně do pěny vmícháme hladkou mouku s kypřícím práškem a nakonec přidáme rozpuštěnou Heru…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 259 kJ / 540 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 60,00 g |
– nasycené | 15,00 g |
– nenasycené | 44,00 g |
–– mononenasycené | 30,00 g |
–– polynenasycené | 14,00 g |
––– omega 3 | 1,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 120 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
1. Vejce vyšleháme společně s cukrem do pevné bílé pěny. 2.Pomocí stěrky opatrně do pěny vmícháme hladkou mouku s kypřícím práškem a nakonec přidáme rozpuštěnou Heru…
1. Vejce vyšleháme společně s cukrem do pevné bílé pěny. 2.Pomocí stěrky opatrně do pěny vmícháme hladkou mouku s kypřícím práškem a nakonec přidáme rozpuštěnou Heru…
Představitel Jamese Bonda Roger Moore miloval koláč s hovězí kýtou a ledvinkami. V mládí kvůli němu bojoval s nadváhou
Víc veganů, domácí fermentace a eko obaly: 10 trendů v jídle, které budou v roce 2021 úplně všude
Maďarská specialita: Brašovské maso voní paprikou, snadno se připravuje a se smaženými bramborami dokonale zasytí