Šmaky zelňačka s řasou
Recept ještě nebyl hodnocenNejdříve si namočíme hrstku řasy Hijiki do misky s vodou(na 10min). Kysané zelí dáme do hrnce, přidáme kmín,trošičku soli a cukr. Podlejeme hrnkem vody, přidáme bujon a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 362 kJ / 87 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,00 g |
Tuky | 1,50 g |
– nasycené | 0,25 g |
– nenasycené | 0,95 g |
–– mononenasycené | 0,60 g |
–– polynenasycené | 0,35 g |
––– omega 3 | 0,35 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 350 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 11,50 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Nejdříve si namočíme hrstku řasy Hijiki do misky s vodou(na 10min). Kysané zelí dáme do hrnce, přidáme kmín,trošičku soli a cukr. Podlejeme hrnkem vody, přidáme bujon a…
Růžičková kapusta: Zkuste ji třeba s parmazánem, nebo zapečenou se sýrem a smetanou!
Legendární Café Imperial: Jak šel čas s kavárnou, kde se točil film Kristián a vzduchem někdy létaly koblihy
Rychlé recepty na vánoční cukroví, které stihnete upéct i těsně před Štědrým dnem