Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hmota potahovací Fondánová - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 774 kJ /
424 kcal
Bílkoviny1,00 g
– z toho živočišné bílkoviny1,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky8,00 g
– nasycené2,00 g
– nenasycené6,00 g
–– mononenasycené1,00 g
–– polynenasycené5,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 11 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy87,00 g
– cukry87,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Jak se dělá koráb - sladký dort

Jak se dělá koráb - sladký dort

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Upečeme si 2 piškotové korpusy - jak pokračovat - viz fotopostup. Plachty z fondánové hmoty je dobré udělat si den předem, vyříznout a rovnou naaranžovat do…

Dort Zadek pro šéfa

Dort Zadek pro šéfa

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Oddělíme žloutky od bílků. Ve větší míse elektrickým šlehačem ušleháme bílky na tuhý sníh. Postupně zašleháváme cukr a žloutky, přidáme olej a mouku s kypřícím práškem.…

Karin9

180 min