Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hořčice Dijonská se zeleným pepřem - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 172 kJ /
280 kcal
Bílkoviny7,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,00 g
Tuky20,00 g
– nasycené2,00 g
– nenasycené18,00 g
–– mononenasycené12,00 g
–– polynenasycené6,00 g
––– omega 31,00 g
Vláknina4,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2,40 g
Sůl6,00 g
Sacharidy16,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Matjesový salát

Matjesový salát

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Matjesy posekáme na přiměřené kousky i cibuli, okurky, papriku, kozí rohy. Přidáme hořčici, majolku a vše důkladně promícháme. Ochutnáme a případně dosolíme a dopepříme…

Jaroslav Hulka

2880 min