Pstruh se žampiony a zeleninou
Recept ještě nebyl hodnocenVynitřek pstruha osolíme, pokapeme šťávou z citrona a potřeme ho rozsekanou chilli papričkou. Poté vnitřek vymažeme trochou hořčicí. Kdo chce, může do něj vložit i…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 172 kJ / 280 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,00 g |
Tuky | 20,00 g |
– nasycené | 2,00 g |
– nenasycené | 18,00 g |
–– mononenasycené | 12,00 g |
–– polynenasycené | 6,00 g |
––– omega 3 | 1,00 g |
Vláknina | 4,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,40 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 16,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Vynitřek pstruha osolíme, pokapeme šťávou z citrona a potřeme ho rozsekanou chilli papričkou. Poté vnitřek vymažeme trochou hořčicí. Kdo chce, může do něj vložit i…
Kulajda s cibulí: Do jihočeské polévky patří houby a zakysaná smetana, typickou chuť a vůni dodá čerstvý kopr a směs koření
Holka u plotny radí: Jak na výbornou velikonoční nádivku s medvědím česnekem a klobásou? Šťavnatost zajistí uzený bůček
Umíte správně rozmrazovat maso? Může to být věda, ale s našimi triky to zvládnete