Kuře na plechovce piva.
Recept ještě nebyl hodnocenKuře očistěte, odřízněte přebytečnou kůži z krku a kolem otvoru do dutiny břišní. Kuře by mělo mít pokojovou teplotu. Všechny sypké ingredience smíchejte dohromady v…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 877 kJ / 449 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 28,00 g |
Tuky | 28,50 g |
– nasycené | 2,00 g |
– nenasycené | 13,50 g |
–– mononenasycené | 9,50 g |
–– polynenasycené | 4,00 g |
––– omega 3 | 2,00 g |
Vláknina | 20,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 25 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 10,00 g |
– cukry | 0,15 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Kuře očistěte, odřízněte přebytečnou kůži z krku a kolem otvoru do dutiny břišní. Kuře by mělo mít pokojovou teplotu. Všechny sypké ingredience smíchejte dohromady v…
1) V míse smícháme špenátové listy, kousky jahod a nekterinek. 2) Na dresink smícháme olej, citronovou šťávu, ocet, cukr a mletou hořčici. 3) Salát polijeme dresinkem…
Paštika ze zeleniny a hub podle Viléma Vrabce: Lehce vyškvařená slanina ji navoní, vařená rýže zahustí a smetana zjemní
Šéfkuchař Pizza Nuova poradil, která rajčata se hodí na skvělé sugo: Seženete je celoročně i u nás, říká
Bouřkový úplněk přinese zátěž organismu: Opatrně s některými jídly, radí astroložka, odnesla by to vaše játra i střeva