Zabíjačková pečeňová paštéta
Recept ještě nebyl hodnocenPečeň, bôčik a opraženú cibuľu na jemno zomelieme. Potom pridáme ostatné suroviny a všetko rozmixujeme. Naložíme do fliaš a varíme 2 hodiny.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Pečeň, bôčik a opraženú cibuľu na jemno zomelieme. Potom pridáme ostatné suroviny a všetko rozmixujeme. Naložíme do fliaš a varíme 2 hodiny.
Kuřecí prsa nakrájíme, osolíme, opepříme a orestujeme na oleji. Přidáme koření na čínu, sojovku, chilli, kečup, hořčici, porek fazole a kukuřici. Podusíme a šťávičku…
Líčka kuchyňsky upravíme, překrájíme na plátky a okraje nařízneme. Řádně opepříme a posypeme sušenou šalvějí.Do vhodné pánve dáme sádlo, rozpálíme a maso zprudka…
Vejce uvařit natvrdo, vychladit. Odkrojí se spodní část, vydlabat žloutek. Rajčatům odkrojit větší špičku tak, aby z ní bylo možné udělat klobouček na vajíčku. Žloutky…
Vejce si rozkvedláme, osolíme a opepříme. Nastrouháme si Eidam a přidáme k vejci společně s rozdrceným stroužkem česneku, ve kterém namočíme z obou stran toustový chléb.…
Maso lehce naklepeme a přes noc naložíme do marinády z vajec, hořčice, marmelády, utřeného česneku a soli. Poté zprudka orestujeme na pánvi, stačí, aby se maso…
Vejce a rajčata nakrájíme na kousky, šalotku a rukolu nadrobno. Do mísy dáme majonézu, hořčici a smetanu. Promícháme a přidáme vejce, šalotku, rajčata a rukolu.Vše…
Nejdříve si připravíme pomazánku. Rozmícháme veškeré suroviny patřící do náplně. To znamená najemno nastrouhaná vajíčka, hořčici, majonézu, máslo a libeček. Místo…
Váleček hovězího masa opláchneme, prošpikujeme slaninou a na kousky nakrájenou očištěnou zeleninou a svážeme režnou nití. Na másle osmahneme na kolečka nakrájenou cibuli…
Pita chléb osmahneme na suché pánvi. Hovězí maso smícháme se solí a pepřem, nic víc, jinak to není hamburger. Necháme chvíli odležet, pak rozdělíme na čtyři díly a…
Horní kost stehen odkostíme a vyjmeme. Česnek utřeme s troškou soli a potřeme pastou vnitřky stehen. Z klobásy ukrojíme cca 6 cm, podélně ji rozkrojíme a do prostoru,…
Vepřové plátky naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme rozetřeným česnekem a hořčicí.Na maso položíme plátek nebo špalíček anglické slaniny a nivu.Závitky pevně svineme,…
Kuřecí steaky opatrně naklepeme ze strany bez kůže. Osolíme z obou stran, opepříme a potřeme hořčicí.Mrkev očistíme a nakrájíme na čtvrtiny. Pórek rozkrojíme na poloviny…
Kuřecí steaky opatrně naklepeme ze strany bez kůže. Osolíme z obou stran, opepříme a potřeme hořčicí.Mrkev očistíme a nakrájíme na čtvrtiny. Pórek rozkrojíme na poloviny…
Díky tomuto receptu si můžete vychutnat specialitu řeckých taveren v klidu vašeho domova. Krevety v husté rajčatové omáčce s řeckým sýrem feta vám jistě zachutnají.…
Křidélka rozdělíme v kloubu a usekneme tenké špičky. Ty necháme do polévky. Kousky křidélek lehce osolíme, opepříme a posypeme česnekem.Každý kousek křidélka obalíme ve…
Výbornou tatarskou omáčku můžete připravit během chvíle, z několika surovin, v pohodlí vašeho domova. Okurky jí dodají lehce kyselou chuť, která krásně vynikne v…
Nakrájíme špek na úzké špalíčky, trošku seřízneme – dáme do mrazáku, aby šel pak zapíchnout. Maso řádně odblaníme. · Prošpikujeme - dlouhým úzkým nožem propíchneme maso…
Vařené maso pomeleme s bramborami a okurkami. Přidáme jemně nakrájenou cibuli a všechny zbývající suroviny.Pořádně promícháme a dochutíme chilli. Pomazánku necháme…
Vejce a okurky nakrájíme na kousky, pórek na slabé nudličky, přidáme sýr, hořčici a vše promícháme. Osolíme a opepříme podle chuti.
Hermelín nastrouháme na hrubém struhadle, Eidam a Nivu na jemném.Do mísy přidáme tvaroh, máslo, gurmánskou hořčici, osolíme a opepříme.Vše vymícháme ručním šlehačem,…
Omytého lososa nakrájíme na podkovy, osušíme, osolíme, okořeníme mletým bílým pepřem a odložíme na chladné místo nebo do chladničky na 2 až 3 hodiny. Potom vložíme do…
Připravím mleté maso smícháním surovin. Množství udávám cca, dávám vše od oka :-). Na alobal udělám z mletého masa placku, potřu hořčicí, dám šunku, vejce, papriku,…
Vejce uvaříme natvrdo, zchladíme a oloupeme. Rozpůlíme, bílky dáme prozatím stranou a všechny žloutky dobře rozetřeme s máslem, solí, pepřem a hořčicí. Pak tuto…
Na internetu kolují nebezpečné informace o škodlivosti některých olejů: Jsou to nesmysly, říká odbornice na výživu
Domácí knedlík? Žádný problém! Osvědčené rady promění jeho přípravu ve snadný úkol
Dokonalá česnečka: Jednoduchá polévka nám dodá vitaminy i tekutiny. Podle receptu od babičky chutná božsky