Babiččina letní "sekyrková" polévka
Recept ještě nebyl hodnocenNa másle osmahneme krupici dorůžova, zalijeme vodou a přivedeme k varu.Přihodíme krájenou mrkev a petržel, po chvilce zbytek ostatní nakrájené zeleniny. Osolíme,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 181 kJ / 43 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,20 g |
Tuky | 0,50 g |
– nasycené | 0,10 g |
– nenasycené | 0,40 g |
–– mononenasycené | 0,20 g |
–– polynenasycené | 0,20 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 5,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 5,00 g |
– cukry | 3,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Na másle osmahneme krupici dorůžova, zalijeme vodou a přivedeme k varu.Přihodíme krájenou mrkev a petržel, po chvilce zbytek ostatní nakrájené zeleniny. Osolíme,…
V míse smícháme kečup se sojovou omáčkou, mirinem, škrobem, vodou a světlým pivem. Paneer pokrájíme na kostičky a dáme na 2 hodiny do připravené směsi. Pak na pánev dáme…
Pokud nám od oběda zbyde trochu uvařeného hovězího masa, můžeme z něj připravit snadnou a rychlou večeři. Masová směs podávána se zeleninou a topinkami je hotová během…
Pokud vám z přípravy chřestu zbyly spodní tužší části, určitě je nevyhazujte. Hodí se na přípravu dobré polévky. K chřestu přidejte ještě čerstvý hrášek a na závěr…