Bramboráčky s ředkvičkami a houbami
Recept ještě nebyl hodnocenSlaninu pokrájíme na kostičky a zprudka orestujeme na pánvi na sucho. Houby očistíme, pokrájíme na plátky a vsypeme ke slanině. Krátce orestujeme, přisypeme plátky…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 423 kJ / 340 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,00 g |
Tuky | 4,00 g |
– nasycené | 0,50 g |
– nenasycené | 3,50 g |
–– mononenasycené | 1,00 g |
–– polynenasycené | 2,50 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 10,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 500 mg |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 54,00 g |
– cukry | 1,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Slaninu pokrájíme na kostičky a zprudka orestujeme na pánvi na sucho. Houby očistíme, pokrájíme na plátky a vsypeme ke slanině. Krátce orestujeme, přisypeme plátky…
Játra odblaníme, pokrájíme na plátky a opepříme. Hlívu pokrájíme na úzké proužky. V hlubší nádobě zpěníme na rozpáleném oleji pokrájenou cibulku. Přidáme orestovat…
Jak na falešné cuketové langoše bez kynutí: Nadýchané těsto zvládne i začátečník, na výsledku si pochutná i profík
Japonský recept na dlouhověkost? Sushi! Poznáte všechny jeho druhy?
Dozvuk letních barev v podzimní kuchyni! Dopřejte si dobroty z paprik, které potěší i náročné strávníky