Pečený jehněčí hřbet
Recept ještě nebyl hodnocenJahňací chrbát narežeme cez mäso až po kosť na časti ( podľa stavcov ). Osolíme aj v zárezoch, posypeme tymiánom a do zárezov striedavo vložíme lístky bazalky a šalvie.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 453 kJ / 108 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 20,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 3,10 g |
– nasycené | 1,49 g |
– nenasycené | 1,06 g |
–– mononenasycené | 0,95 g |
–– polynenasycené | 0,11 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 45 mg |
Sodík | 77 mg |
Sůl | 0,19 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Jahňací chrbát narežeme cez mäso až po kosť na časti ( podľa stavcov ). Osolíme aj v zárezoch, posypeme tymiánom a do zárezov striedavo vložíme lístky bazalky a šalvie.…
Prísady na pastu dobre premiešame a potrieme ňou jahňací chrbát. Uložíme do pekáča a obložíme kolieskami cibule a na polovicu rozdelenou hlávkou cesnaku ( so šupkou ).…
Jahňací chrbát vložíme do pekáčika, osolíme, okoreníme.Okolo rozložíme na kolieska nakrájaný pór, cibuľu a cesnak, pridáme vetvičky tymiánu a podlejeme vodou. Zakryté…