Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hřbet jehněčí - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie453 kJ /
108 kcal
Bílkoviny20,10 g
– z toho živočišné bílkoviny20,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky3,10 g
– nasycené1,49 g
– nenasycené1,06 g
–– mononenasycené0,95 g
–– polynenasycené0,11 g
––– omega 30,05 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 45 mg
Sodík 77 mg
Sůl0,19 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Pečený jehněčí hřbet

Pečený jehněčí hřbet

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Jahňací chrbát narežeme cez mäso až po kosť na časti ( podľa stavcov ). Osolíme aj v zárezoch, posypeme tymiánom a do zárezov striedavo vložíme lístky bazalky a šalvie.…

tejaja

90 min

Jehněčí hřbet na fazolkách

Jehněčí hřbet na fazolkách

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Prísady na pastu dobre premiešame a potrieme ňou jahňací chrbát. Uložíme do pekáča a obložíme kolieskami cibule a na polovicu rozdelenou hlávkou cesnaku ( so šupkou ).…

tejaja

120 min