Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hruď telecí - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie641 kJ /
153 kcal
Bílkoviny17,60 g
– z toho živočišné bílkoviny17,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky9,20 g
– nasycené4,52 g
– nenasycené3,43 g
–– mononenasycené3,15 g
–– polynenasycené0,28 g
––– omega 30,04 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 54 mg
Sodík 110 mg
Sůl0,27 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Telecí pohádka

Telecí pohádka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Všechno kromě zakysané smetany a hladké mouky dáme do PH pomalit, dolů nakrájenou cibuli, na ní osolené celé maso, dále na nudličky nakrájenou slaninu, masáky na kousky…

Bibinka

240 min

Plněná telecí hruď

Plněná telecí hruď

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

V telecí hrudi si nožem vytvoříme kapsu. Masíčko jemně posolíme a necháme odležet než uděláme nádivku. Prorostlou slaninu nakrájíme na kostičky a chvilku opečeme a…

Veronika.Hrozna

180 min

Lasturky a la přeloučská babička

Lasturky a la přeloučská babička

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Mozečky udusíme na másle. Telecí maso i vepřové jazyky uvaříme doměkka v mírně osolené vodě. Z másla, hladké mouky a části vývaru připravíme bešamel.Uvařené telecí maso…