Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hrušky sušené - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 136 kJ /
272 kcal
Bílkoviny2,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,00 g
Tuky1,20 g
– nasycené0,20 g
– nenasycené0,72 g
–– mononenasycené0,12 g
–– polynenasycené0,60 g
––– omega 30,16 g
Vláknina14,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 24 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy56,00 g
– cukry44,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Hrušková povidla jak je dělám já

Hrušková povidla jak je dělám já

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Lahodná a rychlá povidla si snadno můžete připravit z nasušených hrušek a jablek. V tomto receptu navíc odpadá časově náročnější zavařování. Hotová povidla si jednoduše…

kudlova3

65 min

Valašský frgál

Valašský frgál

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Kdo by neměl rád valašské frgály z tenkého těsta s bohatou náplní! Podle tohoto receptu je snadno zvládnete. Náplň připravíte ze sušených jablek, hrušek a povidel a…

Reneels

65 min

Pogáč a pogačky

Pogáč a pogačky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Mouku dáme na vál, přidáme sůl, prášek do pečiva a sodu bicarbonu, přiléváme kefír, vypracujeme těsto. Necháme půl hodiny odpočinout.Těsto na pomoučeném vále rozválíme,…

Glarnský hruškový chléb

Glarnský hruškový chléb

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Hrušky, švestky a fíky namočíme, přidáme cukr a vaříme v menším množství vody doměkka. Necháme okapat na cedníku a zachycenou tekutinu dáme stranou. Plody pomeleme…