Humr s máslovocitrónovou omáčkou
Recept ještě nebyl hodnocenHumra očistíme, opláchneme a vložíme do vroucí osolené vody s plátky citrónu. Vaříme cca 5 - 8 minut dle velikosti. V kastrolku pomalu rozpouštíme máslo a po lžičkách…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 346 kJ / 83 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 1,40 g |
– nasycené | 0,20 g |
– nenasycené | 1,10 g |
–– mononenasycené | 0,70 g |
–– polynenasycené | 0,40 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 180 mg |
Sodík | 80 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 0,50 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Humra očistíme, opláchneme a vložíme do vroucí osolené vody s plátky citrónu. Vaříme cca 5 - 8 minut dle velikosti. V kastrolku pomalu rozpouštíme máslo a po lžičkách…
Dokonalé řecké frappé se dá připravit i netradičně. Třeba s colou, jahodami nebo se zmrzlinou!
Pečená plněná dýně hokkaido: Masová náplň se pomalu dusí pod dýňovou pokličkou a se sýrem chutná fantasticky
Kuchyňské váhy dokážou vypočítat i nutriční hodnoty jídla. Jak vybrat tu nejlepší?