Husa divoká
Huspenina - suroviny a ingredience
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 795 kJ / 190 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 12,00 g |
– nasycené | 4,00 g |
– nenasycené | 8,00 g |
–– mononenasycené | 4,00 g |
–– polynenasycené | 4,00 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 1,00 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 74 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 2,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Recepty s touto surovinou
Další suroviny
Přečtěte si Zobrazit více
Když se spojí čočka s rýží, vznikne mujaddara. Jednoduchá příloha z Libanonu si získá i české mlsné jazýčky
Jak na žemlovku podle porotců MasterChef Česko? Pečivo předem opečte a mléko smíchejte se smetanou, říkají šéfkuchaři
Domácí vaječný likér: Vyjde maximálně na 184 Kč na litr, pokud nakoupíte v akci, tak ještě méně. Příprava je snadná, chuť božská