Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jablka sušená - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 044 kJ /
250 kcal
Bílkoviny2,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,00 g
Tuky1,73 g
– nasycené0,57 g
– nenasycené0,77 g
–– mononenasycené0,07 g
–– polynenasycené0,70 g
––– omega 30,13 g
Vláknina13,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 17 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy50,00 g
– cukry46,67 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Sladká rýže se sušeným ovocem

Sladká rýže se sušeným ovocem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Rýži si uvaříme dle návodu. Mezitím si v misce smícháme oba dva jogurty (každý může dát dle vlastní chuti.. popř. i tvaroh), přidáme perníkové koření, sušené jablka,…

Křížaly jinak

Křížaly jinak

Recept ještě nebyl hodnocen 3,5

Každým rokem děláme křížaly ze zralých oloupaných jablek, zbavených jádřinců. Také sušíme černý rybíz, jeřabiny a borůvky.Suroviny semelu na masovém strojku. Po velmi…

Ovocná variace na kapra na černo

Ovocná variace na kapra na černo

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Kapra osolíme a dáme do ledničky odležet. Mezitím si připravíme zeleninu, kterou pokrájíme na tenké nudličky, sušené ovoce rozkrájíme na kousky a svaříme červené víno se…

trebonskykapr

30 min