Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jahody - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Dort beruška

Dort beruška

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Ještě jsem do korpusu přidala trochu fialové barvy - potravinářská barva. A střídala jsem po částech bílý těsto, kakaové a fialové. Po upečení necháme vystydnout a…

Ovocná kytka

Ovocná kytka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Já to udělala tak, že do hrnku jsem dala jablko několikrát naříznuté a do těch naříznutí jsem napíchala špejle. Na ty jsem pak různě skládala ovoce :)

Jahodový pohár s jogurtem

Jahodový pohár s jogurtem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Jahodový pudink uvaříme podle návodu na obalu. Za častého míchání ho necháme zchladnout. Mezitím si na dno pohárků rozdělíme jahodový jogurt. Opatrně na něho vlijeme…

Bahula

20 min

Tvarohové placičky

Tvarohové placičky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Vejce uslehejte do peny, pridejte ho k tvarohu, primichejte mouku, sul a vse dukladne promichejte. Z testa vytvarujte male placicky, ty na malem mnozstvi masla opecte a…

KlaraSvity

20 min

Nepečené srdce

Nepečené srdce

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Dortový oplatek vyřízneme podle dna formy, do které budeme nepečený moučník dělat. Ostatní oplatky rozlámeme na kousíčky a smícháme s nutellou tak, aby vznikla kompaktní…

Jahodový dort - nepečený

Jahodový dort - nepečený

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Jednoduchý nepečený jahodový dort je chutný a líbivý na pohled díky střídajícím se vrstvám piškotů a jahodového rozvaru s pudinkem. Dezert chutná nejlépe proležený a…

Jahodový dort - nepečený

Jahodový dort - nepečený

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Jednoduchý nepečený jahodový dort je chutný a líbivý na pohled díky střídajícím se vrstvám piškotů a jahodového rozvaru s pudinkem. Dezert chutná nejlépe proležený a…

Jahodová panna cotta

Jahodová panna cotta

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Výborný dezert inspirovaný tradiční italskou panna cottou připravíme z jahod, jogurtu, rostlinného mléka a agaru. Vše stačí krátce povařit a pak nechat vychladit. Dezert…

Susa

25 min

Jahodové nanuky s jogurtem

Jahodové nanuky s jogurtem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Čas dozrávání jahod přímo vybízí k mlsání těchto sladkých voňavých plodů. Můžete je konzumovat nejen v koktejlech, koláčích a šampaňském. Zkuste připravit jahodové …

Merylas

30 min

Hrníčkové muffinky

Hrníčkové muffinky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Pokud máte rádi dobroty, ale příliš neholdujete přeslazeným muffinům ze supermarketů, je ten pravý čas pustit se do nich na vlastní pěst. Tyto muffiny obsahují kousky…

MishkaCZ

55 min

Knedlíčky s jahodami

Knedlíčky s jahodami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Mnozí z nás si bez ovocných knedlíků nedovedou představit to pravé léto. Sklizeň jahod je již v plném proudu a tak neváhejte a připravte z nich výtečné tvarohové…

Maja Motti

25 min

Jahodové muffiny

Jahodové muffiny

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Muffiny jsou čím dál, tím více oblíbené, zvláště u dětí. Jejich variabilita, rychlá a snadná příprava i chutnost výsledku, je činí neodolatelnými. Zkuste naši jahodovou…

dextra

30 min

Špaldový ovocný koláč

Špaldový ovocný koláč

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Špaldový koláč s čerstvým ovocem, posypaný křupavou drobenkou, která příjemně chutná po mandlích, zpříjemní každé letní posezení u kafe. Koláč si můžete vychutnat i v…

suslajda

50 min

Jahodovo - tvarohové řezy

Jahodovo - tvarohové řezy

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Jahodové řezy, krásně vypadají a skvěle chutnají. Díky želatině, drží konzistenci a tvar i po nakrájení. Je to jeden z velmi oblíbených moučníků, nejen ke kávě, nebo pro…

kucerova45

50 min

Dort Pavlova od Alenky

Dort Pavlova od Alenky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Po celém světě oblíbený dort Pavlova je dokonalým sladkým dezertem. Spojuje v sobě křupavost a vláčnost bílkového základu s lahodnou šlehačkou. Co nesmí chybět, je pak…

Karin9

90 min

Jahodový likér

Jahodový likér

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Jahody rozkrájejte nebo rozmačkejte a dejte do vypařené sklenice. Polejte alkoholem a nechte v uzavřené sklenici asi 14 dní v chladu. Pak přecedit, okapat, ale nemačkat …

1 10 11 12 13 14 43