Rolovaný dortík
Recept ještě nebyl hodnocenRolovaný dort se stane hvězdou všech oslav a to nejen v létě, kdy můžete použít čerstvé ovoce. Nařezané piškotové pláty můžete plnit libovolnou náplní. K jeho upečení…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Rolovaný dort se stane hvězdou všech oslav a to nejen v létě, kdy můžete použít čerstvé ovoce. Nařezané piškotové pláty můžete plnit libovolnou náplní. K jeho upečení…
Roláda v nás vyvolá vzpomínky na naše dětství, kdy je hojně, jako sladký dezert, připravovaly naše babičky. Pudinková roláda, plněná ovocem a krémem vonícím po vanilce,…
Pokud jste milovníci nepečených dortů, zkuste připravit tento výborný pudinkový s banány. Po vychladnutí buďte velmi rychlí, na talířcích dlouho nepočká. Zvlášť pokud mu…
Připravte na nedělní odpoledne velice luxusně vypadající řezy s jogurtovou želatinovou vrstvou ukrývající čerstvé ovoce. Výborné budou s jahodami, ale stejně dobře…
Luxusně vypadající dezert, který je velmi chutný a snadný na přípravu. Taštičky z listového těsta naplníme jahodovou marmeládou, dokonale vyšlehanou šlehačkou a…
Připravte si během chvíle zdravý a osvěžující nápoj plný vitamínů. Hodí se ke snídani i ke svačině. Jahody a jablko ochutíte čerstvou mátou a šťávou z limetky,…
Pokud připravíte k odpolední kávě tuto lehkou piškotovou buchtu provoněnou skořicí neuděláte krok vedle. Jablka a jahody uvnitř buchty vytvoří příjemně sladkou chuť,…
Roláda bez mouky je ideální pro všechny, kdo hledají lehký a bezlepkový dezert. Tato jemná a nadýchaná roláda je připravena z kvalitních ingrediencí, je plněná bohatým…
Dort se spoustou ovoce zalitého v průzračném želé je malé mistrovské dílo. Díky našemu receptu ho krok za krokem vykouzlíte i vy. Ovoce můžete obměňovat dle chuti nebo…
Těsto: Nejprve si ušleháme vejce s cukrem a pak postupně zašleháme ostatní ingredience. Pečeme tak na 160 stupňů 30 minut. Necháme vychladnout. Náplň: ochutíme si…
Základní těsto na tento koláč je zjemněno a zvláčněno bílým jogurtem. Pomocí kelímku pak odměříme také další potřebné suroviny na těsto. Nahoru bohatě nasypeme oblíbené…
Jednoduché muffiny, připravíme velmi jednoduše nalitím těsta do plechu ve tvaru formiček. S přípravou mohou pomáhat i nejmenší. Zdobení se meze nekladou, vybrat můžeme i…
Piškot se šlehačkovým krémem a jahodami je klasický dezert, který okouzlí svou jednoduchostí a chutí. Jemný piškotový základ doplněný nadýchaným šlehačkovým krémem a…
Nudlový nákyp s nadýchaným tvarohem je vynikající český dezert, který kombinuje jemné těstoviny s lehkostí tvarohu. Může být sladkým obědem, nebo večeří a potěší každého…
Klasická bublanina je vděčnou buchtou na každý den. Verze bublaniny z toho receptu je však ozvláštněna pudinkovou přikrývkou, která pod sebou schová těsto a kousky ovoce…
Z mléka, cukru a krému dr.Oetker si vyšleháme tuhý krém, který dáme do lednice na dobu, než upečeme piškot. Vajíčka s jahodovými pudinky, cukrem a práškem do pečiva…
Jáhly si důkladně propereme pod horkou vodou a dáme je vařit do osoleného mléka. Přidáme cukr nebo med a vaříme do kašovité hustoty. Podle potřeby můžeme dolít mlékem…
Jemná a nadýchaná kakaová roláda se doslova rozplývá na jazyku. Bílkový piškot je naplněn lahodnou šlehačkou, kterou proloží šťavnaté ovoce. Na řezu tak roláda vytvoří…
Nepečený a dobře vychlazený kus dortu potěší každého, zejména pak, když je horký letní den. Do libovolné formy na dort stačí naskládat piškoty, lahodný krém ze šlehačky…
Zásoby letního ovoce z mrazáku snadno využijete do této bublaniny. Těsto je krásně vláčné a díky tvarohu i trochu hutnější. Jakmile do něj zakrojíte, dostane se vám do…
Když se řekne pohár, většina z nás si na prvním místě představí zmrzlinový, ale je mnoho způsobů, jak pohár připravit sice bez zmrzliny, ale stejně dobrý. Naplnit si ho…
Vosí hnízda často zmizí ze svátečního stolu jako první. Zkuste k vaší tradiční verzi tohoto cukroví připravit i ovocnou variantu s lyofilizovanými jahodami či malinami.…
Vejce s cukrem vyšleháme, až je obsah dvojnásobný přidáme barvivo, ještě krátce šleháme. Postupně vmícháme mouku, nalejeme na plech vyložený pečícím papírem a upečeme…