Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jalovec - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Zajíc "na černo"

Zajíc "na černo"

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Opraný a očištění zaječí předek zbavíme hltanu, hrtanu a nakrájíme na menší kousky, hlavu zbavíme očí a zozsekneme, aby se lépe mohl vyjmout mozek. Na kastrole…

Jurajda

120 min

Vepřový cibulák

Vepřový cibulák

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Žlutou cibuli nakrájíme na silnější měsíčky a na másle trochu zesklovatíme, přidáme na kostky pokrájené maso, okořeníme a vložíme k masu silné stonky libečku a 3…

Uzená pečeně na dvě varianty

Uzená pečeně na dvě varianty

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Do uzené pečeně uděláme hluboké zářezy - pozor, nedokrajujeme, musí zůstat vcelku! Hovězí maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na slabší plátky a naklepeme. Do každého…

Moje fazolová polévka

Moje fazolová polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Dáme vařit vývar+fazole,koření podle chuti sůl a masox,když jsou fazole skoro uvařené přidáme na kostičky nakrájené brambory.Když jsou fazole i brambory uvařené…

suslajda

90 min

Srnčí medailonky na ananasu

Srnčí medailonky na ananasu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Očištěné maso nakrájíme na medailonky, okořeníme všeckým kořením, osolíme, pokapeme olejem, dáme do misky, přikryjeme a necháme odpočinout v lednici nejlépe do druhého…

Zabijačkové zelí

Zabijačkové zelí

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Maso nakrájíme na malé kostičky. Na sádle necháme zesklovatět nakrájenou cibuli, přidáme pálivou papriku, maso, osolíme, opepříme, přidáme 5 bobulí jalovce a ve vývaru…

Prsa z divoké kachny v pomalém hrnci

Prsa z divoké kachny v pomalém hrnci

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Maso zvěřiny je velmi ceněné pro své nutriční hodnoty. Příprava je sice obvykle trošku pracná a delší, ale moderní spotřebič, jakým je pomalý hrnec, vám pomůže.…

Kocmax

260 min

Srnčí kousky na pomerančích

Srnčí kousky na pomerančích

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Špek opečeme do zezlátnutí, přidáme k němu sádlo a cibuli.Restujeme asi 8 minut a pak přidáme maso nakrájené na asi dvoucentimetrové plátky.Opečeme zprudka z obou stran,…

danielle72

80 min

Kanec se šípkovou omáčkou

Kanec se šípkovou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Doba zvěřinových hodů je tu a my pro vás máme recept na kančí se šípkovou omáčkou. Originální recept z filmu Slavnosti sněženek, kde se šípková omáčka stala předmětem…

Kančí plec na majoránce

Kančí plec na majoránce

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Kančí plec odblaníme a svážeme do tvaru válečku, prošpikujeme klínky špeku a potřeme povrch masa v hmoždíři vytvořenou marinádou. Maso následně potřeme hořčicovou…

Colombo65

90 min

Kančí roláda s masovou fáší

Kančí roláda s masovou fáší

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Den před plánovanou přípravou rolády seřízneme opatrně maso z žeber a vznikne nám plát. Uložíme do lednice. Zbytek masa mezi žebry ponecháme na kostech, žebra posekáme…

Olomoucká cibulačka

Olomoucká cibulačka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Cibule nakrájíme na obloučky. Olej nebo sádlo rozehřejeme a nakrájenou cibuli na něm opečeme.Zalijeme asi 1,5 litrem vývaru, přidáme jalovec, kmín a vaříme asi 20 minut…

Iriska

50 min

Marinované, pomalu pečené jehněčí

Marinované, pomalu pečené jehněčí

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Jehněčí maso má sice svojí specifickou vůni a chuť, ale správná a poctivá příprava vám zaručí, že si na něm opravdu pochutnáte. Maso bude po upečení krásně šťavnaté,…

aisha

315 min

Domácí kysané zelí - salátové

Domácí kysané zelí - salátové

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Sklenice kysaného zelí vám vydrží v chladu celou zimu. Kvašená zelenina podporuje trávení, zachovává cenné látky a obsahuje vitamíny. Připravte si pár sklenic podle…

Merylas

60 min

Divoké vepřové srdce

Divoké vepřové srdce

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Cibule nakrájené nadrobno osmažíme na oleji, srdce si protkneme krychličkami slaniny, osolíme a zprudka osmažíme ze všech stran. Pak zalijeme vývarem, nebo vodou, aby…

Bibinka

120 min

1 8 9 10 11 12 18