Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Játra drůbeží - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie510 kJ /
122 kcal
Bílkoviny16,80 g
– z toho živočišné bílkoviny16,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky5,00 g
– nasycené1,48 g
– nenasycené2,22 g
–– mononenasycené1,63 g
–– polynenasycené0,59 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 497 mg
Sodík 71 mg
Sůl0,18 g
Sacharidy2,40 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Játrová omáčka Videorecept

Játrová omáčka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Vnitřnosti jsou velice dobrým a levným zdrojem bílkovin i vitamínů. Zkuste z nich připravit chutnou játrovou omáčku, která je zároveň rychlá na přípravu. Ať už vyberete…

pelda

40 min

Drůbeží játra na smetaně

Drůbeží játra na smetaně

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Na oleji orestujeme cibulku, přidáme játra nakrájená na menší kousky, 1 lžíci gulášového koření. Podlejeme vodou, dáme masox a 10 minut dusíme. Smícháme 3 lžíce zakysané…

Vymazlené játrové knedlíčky

Vymazlené játrové knedlíčky

Recept ještě nebyl hodnocen 3,7

Cibulku očistíme a nakrájíme na jemno. V pánvi rozpustíme máslo, na kterém do měkka osmahneme cibulku. Poté přisypeme větší část strouhanky a za stálého míchání chvíli…

luciehutt

30 min

Drůbeží tlačenka

Drůbeží tlačenka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Slepici, zbytky drůbežího masa (kosti, kůže apod.) a vepřovou kůži uvaříme. Maso obereme s kostí (necháme na kousky) vepřovou kůži pomeleme. Kabanos a uvařena vejce…

Jurajda

80 min

Ražniči z Actifry

Ražniči z Actifry

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Do pánve Actifry dáme olej, na tenká kolečka nakrájenou cibuli a na kousky pokrájený česnek. Asi 2 minuty nechám Actifry pracovat a přidám na kousky pokrájené vepřové…

Danuse

50 min

Kuřecí směs s játry a jablky

Kuřecí směs s játry a jablky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Maso a očištěná játra nakrájíme na nudličky, cibuli a česnek nadrobno. Rozpustíme sádlo a zpěníme cibuli i česnek.Smícháme mouku a kajenský pepř. Kuřecí směs v tom…

Pajšl - nepajšl

Pajšl - nepajšl

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Očištěné skelety, drůbeží játra, srdce a žaludky dáme vařit s novým kořením, bobkovým listem a pepřem do slané vody.Zvlášť dáme vařit na kostičky nakrájenou mrkev.Maso…

clupmi

90 min

"Židovská paštika"

"Židovská paštika"

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Na husacej masti orestujeme cibuľu, pečeň a necháme úplne vychladnúť. Zmes rozmixujeme ponorným mixérom, pridáme pokrájané vajcia a znovu premixujeme do hladka. Podľa…

1 2 3 5