Jazyk na cibulce se žampionama a zázvorem
Recept ještě nebyl hodnocenNejprve si uvaříme jazyky doměkka ve slané vodě s pepřem, jalovcem, cibule a bobkového listu. Při vyndání jazyky očistíme (svlékneme) a nakrájíme na plátky. Cibuli si…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 784 kJ / 187 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 16,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 13,70 g |
– nasycené | 4,60 g |
– nenasycené | 8,30 g |
–– mononenasycené | 6,50 g |
–– polynenasycené | 1,80 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 119 mg |
Sodík | 95 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Nejprve si uvaříme jazyky doměkka ve slané vodě s pepřem, jalovcem, cibule a bobkového listu. Při vyndání jazyky očistíme (svlékneme) a nakrájíme na plátky. Cibuli si…
Jazyk, plecko, cibuli, česnek a rohlíky semeleme na jemném strojku. Dáme do robotu hák na hnětení, přidáme ostatní suroviny a vypracujeme masovou směs. Uděláme zkoušku.…
Retro okénko: Proč má legendární Polárka ve znaku ledního medvěda?
Jídla z filmů: Připravte si ratatouille z pohádky, špagety pro Lady a Trampa nebo pizzu, kterou milovala Julia Roberts!
Reese's Peanut Butter Cups: Na legendární americkou čokoládovou cukrovinku potřebujete jen 4 suroviny, výsledek je božský