Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jazyk hovězí uzený - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie784 kJ /
187 kcal
Bílkoviny16,00 g
– z toho živočišné bílkoviny16,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky13,70 g
– nasycené4,60 g
– nenasycené8,30 g
–– mononenasycené6,50 g
–– polynenasycené1,80 g
––– omega 30,01 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 119 mg
Sodík 870 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Polévka z uzeného jazyka

Polévka z uzeného jazyka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Jazyk opláchneme, podle velikosti hrnce rozkrojíme a dáme do hrnce. Přidáme všechny ostatní suroviny, zalijeme vodou, aby byl jazyk ponořený a slabým varem vaříme…

Anna Kocikova

120 min

Uzený jazyk v křenovém aspiku

Uzený jazyk v křenovém aspiku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Jazyk dobře omyjeme a spolu s kořenovou zeleninou, kořením a solí vaříme v pomalém hrnci na High 8-9 hodin, nebo táhneme na mírném plameni na sporáku. Vývar musí jen…

Mama-mia

510 min

Jazyk v sekané, pečené v síťce

Jazyk v sekané, pečené v síťce

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Hovězí jazyk uvaříme do měkka v mírně osolené vodě (nebo doměkka uvaříme vepřové jazyky v osolené vodě s přebytkem divokého koření). Po bleskovém ochlazení pod studenou…