Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jidášovo ucho - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Polévka z mangoldu s pastou Miso

Polévka z mangoldu s pastou Miso

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Vývar přivedeme k varu, přidáme Jidášovo ucho a vaříme 10 minut. Přisypeme nakrájený mangold a krátce společně povaříme, mangold nesmí být rozvařený. Do částečně…

Špagety po asijsku

Špagety po asijsku

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Špagety uvaříme podle návodu na obalu. Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na tenké nudličky. Jidášovo ucho sušené namočíme na 30 minut do teplé vody. Až bude Jidášovo…

Kuřecí kari polévka

Kuřecí kari polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Houby předem namočíme - cca na hodinu.Maso dáme vařit, v polovině přidáme pokrájené houby, o něco později nakrájené bílé části cibulek, nudličky z mrkve, rozmačkaný…

maris

60 min

Pikantní kuřecí směs dle Borease

Pikantní kuřecí směs dle Borease

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Připravte si chuťově bohatou a pikantní kuřecí směs, která oživí váš jídelníček. Toto jednoduché a rychlé jídlo je ideální volbou, kdy potřebujete něco chutného a sytého…

Boreas

40 min

Salát ze slepice – light

Salát ze slepice – light

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Slepičí maso se výborně hodí na masové saláty. Budete překvapení, jak výborné je v kombinaci s houbami, sladkou kukuřicí a ananasem. Slepice je na tento salát vhodnější…

Hana Lounova

80 min

1 2 3