Králík s nudlemi udon
Recept ještě nebyl hodnocenVykostěného králíka nakrájejte na velikost sousta. Ve woku rozpalte olej a maso osmahněte, zalijte polovinou vína a sójové omáčky. Duste do měkka, trvá to asi 10 minut…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Vykostěného králíka nakrájejte na velikost sousta. Ve woku rozpalte olej a maso osmahněte, zalijte polovinou vína a sójové omáčky. Duste do měkka, trvá to asi 10 minut…
Připravíme nudle dle návodu (vařím je chvilinku a pak zprudka opeču s cibulkou), ořech si nakrájíme na nudličky, osolíme a opepříme. Všechnu zeleninu nakrájíme "julienne…
Očistíme cibuli a česnek, nakrájíme na jemno a na rozpáleném oleji smažíme do zlatova.Kuřecí prsa omyjeme, očistíme a nakrájíme na nudličky. Přisypeme na pánev a zprudka…
Sušené houby přelijeme horkou vodou a necháme min. 2 hodiny bobtnat. Žampiony nakrájíme, malé na čtvrtky a velké na plátky. Jarní cibulku nakrájíme na kolečka a česnek…
Sojové maso, rýži a houby zvlášť uvaříme podle návodu. Na pánvi zpěníme cibulku, přidáme červenou papriku, rajčata, porek a krátce podusíme. Podléváme vodou a dusíme…
Nejprve namočíme houby do horké vody (hodně zvětší objem a změknou), kdo je nemá rád, nemusí použít. Vepřové maso umeleme. Polovinu cibule nasekáme na jemno a polovinu…
Houby předem namočíme - cca na hodinu.Maso dáme vařit, v polovině přidáme pokrájené houby, o něco později nakrájené bílé části cibulek, nudličky z mrkve, rozmačkaný…
Maso nakrájíme na tenké nudličky a namarinujeme ve lžíci sójové omáčky, lžíci shiaxing vína, bílém pepři a lžičce jedlé sody.Zeleninu a houby nakrájíme na proužky.…
Slepičí maso se výborně hodí na masové saláty. Budete překvapení, jak výborné je v kombinaci s houbami, sladkou kukuřicí a ananasem. Slepice je na tento salát vhodnější…
Vývar přivedeme k varu, přidáme Jidášovo ucho a vaříme 10 minut. Přisypeme nakrájený mangold a krátce společně povaříme, mangold nesmí být rozvařený. Do částečně…
Lilek s kuřecím masem je chutné a výživné jídlo, které spojuje jemnou chuť lilku se šťavnatým kuřecím masem. Díky své lehkosti a výživnosti je skvělou volbou pro ty,…
Jidášovo ucho vařte ve vodě, dokud nezměkne. Poté jej nakrájejte na menší kousky. V míse smíchejte limetovou šťávu, sójovou a rybí omáčku a nastrouhaný zázvor. Rybu…
Pro milovníky asijské kuchyně máme tip, jak připravit jeden z oblíbených receptů. Voňavá směs hub, zeleniny a koření, zabalená v tenkém rýžovém papíru a smažená…
Ledvinky pečlivě očistěte, vykrájejte močovody, tuk, případně odblaňte a nakrájejte na velikosti sousta. Propláchněte několikrát ve studené vodě. Zalijte vínem shao xing…
Nejprve namočíme houby, aby nám pěkně změkly a mohli jsme je krájet. Do katrolu si dáme trochu oleje a rozpálíme, nasypeme bulgur, orestujeme, přidáme vodu, sůl (nebo…
Nakrájené maso vložíme do misky, osolíme, opepříme, posypeme Solamylem a důkladně promícháme. Vývar uvedeme do varu, přidáme maso, mrkev, zelí, houby a vše prudce…
Řasy namočte do vlažné vody a nechte asi 30 min. bobtnat. Řasy podle druhu nabydou 4 až 10 x na objemu. Houby přelijte horkou vodou a nechte stát.Řasy a houby sceďte.…
Pangase necháme rozmrazit a vysušíme ho papírovou utěrkou. Nakrájíme filety na nudličky, posypeme zázvorem, přidáme obě omáčky, rozšlehané vejce a solamyl rozmíchaný v…
Příprava šmakouna: Plátky šmakouna nakrájíme na proužky a naložíme do rozmíchané tandoori pasty a trošky oliv. oleje alespoň na hodinku. Poté opečeme na pánvi (s…