Piškot se šlehačkovým krémem
Recept ještě nebyl hodnocenPiškot se šlehačkovým krémem a jahodami je klasický dezert, který okouzlí svou jednoduchostí a chutí. Jemný piškotový základ doplněný nadýchaným šlehačkovým krémem a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 229 kJ / 55 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 1,33 g |
– nasycené | 0,67 g |
– nenasycené | 0,47 g |
–– mononenasycené | 0,27 g |
–– polynenasycené | 0,20 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 10 mg |
Sodík | 47 mg |
Sůl | 0,07 g |
Sacharidy | 5,33 g |
– cukry | 5,33 g |
––– laktóza | 4,67 g |
Piškot se šlehačkovým krémem a jahodami je klasický dezert, který okouzlí svou jednoduchostí a chutí. Jemný piškotový základ doplněný nadýchaným šlehačkovým krémem a…
Doma připravená čerstvá pomazánka, která chutná jako Lučina. Pochutnat si na ní můžete s čerstvým pečivem, ozdobit jí bylinkami, nebo jí můžete ochucenou použít jako…
Opraný a osušený ledový salát pokrájím na slabší nudličky, vložím do mísy. Prolisuji oloupaný česnek, zamíchám do jogurtu, osolím a opepřím podle chuti, vešlehám pár…
Sojove boby vypereme ve vode a nechame namocene do druheho dne. Pote boby s vodou, ve ktere byly namocene, rozmixujeme a precedime pres jemne sito. Ziskame tekutinu…
Smoothie jsou mimořádně snadné na přípravu, všechno totiž stačí jen omýt a rozmixovat, případně odšťavnit. Na začátek tedy očistíme mrkev a s pomocí odšťavňovače z ní…
Z jogurtu a smetany připravíme domácí lučinu: V misce rozmícháme smetany s jogurtem, na jinou misku či hrnec položíme větší síto a přes něj utěrku nebo plátno apod., co…
Nejprve připravíme salát: opraný a osušený ledový salát pokrájíme na slabší nudličky, vložíme do mísy.Prolisujeme oloupaný česnek, zamícháme ho do jogurtu, osolíme a…
Oddělíme bílky od žlutků, bílky vyšleháme s cukrem do tuhého sněhu ( nejprve trošku vyšlehat bílky a potom postupně přidávat cukru, šlehá se ca 10 min, že je sníh dobře…
Valentýnské menu: Připravte romantické dobroty, kterými potěšíte drahou polovičku
Co udělat se zelenými rajčaty? Usmažte je, dejte do papírových pytlíků s jablky, nebo je naložte i s kořením
Šéfkuchař radí, jak využít bramborové slupky: Vylepší polévku i omáčku, ale jen, když si pohlídáme jednu zásadní věc