Špenátové palačinky s tvarohem
Recept ještě nebyl hodnocenTvaroh rozmícháme s jogurtem, ochutíme prolisovaným česnekem a nakrájenou pažitkou, solíme málo.Špenát necháme zcela rozmrznout, rozmícháme s vejcem, osolíme a zahustíme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 176 kJ / 42 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,73 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,73 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,10 g |
– nasycené | 0,07 g |
– nenasycené | 0,05 g |
–– mononenasycené | 0,03 g |
–– polynenasycené | 0,03 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1 mg |
Sodík | 53 mg |
Sůl | 0,07 g |
Sacharidy | 4,53 g |
– cukry | 4,53 g |
––– laktóza | 4,53 g |
Tvaroh rozmícháme s jogurtem, ochutíme prolisovaným česnekem a nakrájenou pažitkou, solíme málo.Špenát necháme zcela rozmrznout, rozmícháme s vejcem, osolíme a zahustíme…
Bramboru si dáme celou ve slupce vařit do osolené vody. Mezitím si spařím 3/4 rajčete (klidně i celé a na ozdobu si nakrájíme druhé). Odstraním zněj slupku a v…
Kuřecí játra udělají z topinky luxusní pokrm: Voní majoránkou, říz jim dodá česnek a křupavost šťavnatá jablka
Jak na dokonalého beránka? Nejdůležitější je mít správnou formu, v níž se dobře propeče a snadno vyklopí
Zdravá pleť v zimě? Tipy a triky, díky kterým bude vaše pokožka fit i bez drahých krémů!