Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jogurt broskvový - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie347 kJ /
83 kcal
Bílkoviny3,20 g
– z toho živočišné bílkoviny3,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky3,13 g
– nasycené2,20 g
– nenasycené0,88 g
–– mononenasycené0,80 g
–– polynenasycené0,08 g
––– omega 30,01 g
Vláknina0,33 g
Cholesterol 9 mg
Sodík 40 mg
Sůl0,07 g
Sacharidy10,33 g
– cukry10,33 g
––– laktóza4,33 g

Recepty s touto surovinou

Broskvový koláč z pudingového těsta

Broskvový koláč z pudingového těsta

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Pro těsto vložíme všechny přísady do mísy a pomocí ručního el. šlehače šleháme při nejvyšší rychlosti 2 minuty. Těsto dáme do vyššího plechu (30x40 cm, vymazaného a…

Jogurtová zmrzlina

Jogurtová zmrzlina

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Šlehačku ušlehat podle návodu na obalu, smíchat jogurt s pudinkovým práškem a citronovou šťávou a jemně vmíchat ušlehanou šlehačku. Nechat vychladit a nalít do…

Jogurtovo - šlehačkový zákusek

Jogurtovo - šlehačkový zákusek

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Piškotové řezy s ovocem a svěžím krémem byly, jsou a vždy budou velmi oblíbené. Pochutnáte si na nich zejména v létě, kdy můžete použít rozmanité čerstvé ovoce. V tomto…

cathleen

50 min