Broskvový koláč z pudingového těsta
Recept ještě nebyl hodnocenPro těsto vložíme všechny přísady do mísy a pomocí ručního el. šlehače šleháme při nejvyšší rychlosti 2 minuty. Těsto dáme do vyššího plechu (30x40 cm, vymazaného a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 347 kJ / 83 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 3,13 g |
– nasycené | 2,20 g |
– nenasycené | 0,88 g |
–– mononenasycené | 0,80 g |
–– polynenasycené | 0,08 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 0,33 g |
Cholesterol | 9 mg |
Sodík | 40 mg |
Sůl | 0,07 g |
Sacharidy | 10,33 g |
– cukry | 10,33 g |
––– laktóza | 4,33 g |
Pro těsto vložíme všechny přísady do mísy a pomocí ručního el. šlehače šleháme při nejvyšší rychlosti 2 minuty. Těsto dáme do vyššího plechu (30x40 cm, vymazaného a…
Šlehačku ušlehat podle návodu na obalu, smíchat jogurt s pudinkovým práškem a citronovou šťávou a jemně vmíchat ušlehanou šlehačku. Nechat vychladit a nalít do…
Piškotové řezy s ovocem a svěžím krémem byly, jsou a vždy budou velmi oblíbené. Pochutnáte si na nich zejména v létě, kdy můžete použít rozmanité čerstvé ovoce. V tomto…
Představitel Jamese Bonda Roger Moore miloval koláč s hovězí kýtou a ledvinkami. V mládí kvůli němu bojoval s nadváhou
Víc veganů, domácí fermentace a eko obaly: 10 trendů v jídle, které budou v roce 2021 úplně všude
Maďarská specialita: Brašovské maso voní paprikou, snadno se připravuje a se smaženými bramborami dokonale zasytí