Malinový dortík
Recept ještě nebyl hodnocenŽloutky,vodu,cukr a olej vyšleháme do pěny.Přidáme mouku a nakonec zlehka vmícháme sníh z bílků.Pečeme na 170 asi 40 minut, průběžně zkoušíme špejlí. Vychladlý korpus…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 270 kJ / 64 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,93 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 4,93 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 3,13 g |
– nasycené | 2,20 g |
– nenasycené | 0,88 g |
–– mononenasycené | 0,80 g |
–– polynenasycené | 0,08 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 10 mg |
Sodík | 47 mg |
Sůl | 0,07 g |
Sacharidy | 4,13 g |
– cukry | 4,13 g |
––– laktóza | 4,07 g |
Žloutky,vodu,cukr a olej vyšleháme do pěny.Přidáme mouku a nakonec zlehka vmícháme sníh z bílků.Pečeme na 170 asi 40 minut, průběžně zkoušíme špejlí. Vychladlý korpus…
Nejdříve si uděláme domácí lučinu a to tak, že čistý kapesník nebo utěrku umístíme na sítko či cedník a na ně vlijeme všechny jogurty. Pod síto dáme hlubší nádobu a vše…
Paštika ze zeleniny a hub podle Viléma Vrabce: Lehce vyškvařená slanina ji navoní, vařená rýže zahustí a smetana zjemní
Šéfkuchař Pizza Nuova poradil, která rajčata se hodí na skvělé sugo: Seženete je celoročně i u nás, říká
Bouřkový úplněk přinese zátěž organismu: Opatrně s některými jídly, radí astroložka, odnesla by to vaše játra i střeva