Ovocno-šlehačkové řezy
Recept ještě nebyl hodnocenVejce si oddělíme a z bílků vyšleháme tuhý sníh.žloutky utřeme s cukrem do pěny,přidáme olej,vodu.Mouku smícháme v misce s práškem do pečiva a přesyjeme do žloutků…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 402 kJ / 96 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,67 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,67 g |
Tuky | 2,67 g |
– nasycené | 2,33 g |
– nenasycené | 0,47 g |
–– mononenasycené | 0,40 g |
–– polynenasycené | 0,07 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 1,27 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 7 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 14,73 g |
– cukry | 0,07 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Vejce si oddělíme a z bílků vyšleháme tuhý sníh.žloutky utřeme s cukrem do pěny,přidáme olej,vodu.Mouku smícháme v misce s práškem do pečiva a přesyjeme do žloutků…
Trochu opilé cukroví: Domácí rumové pralinky, křehké vinné čtverečky či nepečené nutellové špičky si zamilujete
Z Receptáře Přemka Podlahy: V 90. letech frčely bramborový šusprejt se škvarky nebo zelná polévka křampes
Jedlé kaštany patřily k adventu už za Josefa II.: Nejstarší kaštance v Česku je 250 let