Závin z kozího jogurtu
Recept ještě nebyl hodnocenZ jogurtu, tvarohu, mouky, vajec, soli vypracujeme těsto, pokud je tuhé, zředíme mlékem, nebo přidáme mouku. Mělo by být jako plastelína – tvárné a ohebné. Necháme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 264 kJ / 63 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 4,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 3,00 g |
– nasycené | 2,00 g |
– nenasycené | 0,93 g |
–– mononenasycené | 0,87 g |
–– polynenasycené | 0,07 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 11 mg |
Sodík | 50 mg |
Sůl | 0,08 g |
Sacharidy | 4,67 g |
– cukry | 4,67 g |
––– laktóza | 4,53 g |
Z jogurtu, tvarohu, mouky, vajec, soli vypracujeme těsto, pokud je tuhé, zředíme mlékem, nebo přidáme mouku. Mělo by být jako plastelína – tvárné a ohebné. Necháme…
Krůtí prsa naporcujte na 3 stejně velké úhledné kousky a očistěte od všech blanek, šlach i kousků tuku (aby vám zbylo jen krásně čisté maso). Opláchněte ho pod proudem…
Farmářka Alena Jalůvková radí: Kam v lednici dávat vajíčka a jak se chránit před salmonelou? Zásadní je ocet!
Retro okénko: Šunková pěna býval hit socialistických večírků a frčí dodnes. S receptem podle Viléma Vrabce je dokonalá
Jak připravit vepřovou pečeni s houbami a majoránkou? Maso musí být 2 hodiny naložené v bylinkách a chuť dodá i správný pepř