Kachna se špenátovou nádivkou
Recept ještě nebyl hodnocenKachnu den předem nasolíme. Před pečením naplníme nádivkou a pokmínujmeme.Nádivku připravíme tak, že den až dva staré rohlíky pokrájíme na kostičky a dáme do mísy.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Kachnu den předem nasolíme. Před pečením naplníme nádivkou a pokmínujmeme.Nádivku připravíme tak, že den až dva staré rohlíky pokrájíme na kostičky a dáme do mísy.…
Aromatické kachní maso výborně ladí se sladkou chutí ovoce. Osvědčenou klasikou je kombinace s hruškami. K dokonalosti ji v tomto receptu přivedeme přidáním kešu ořechů…
Kachnu důkladně opláchneme studenou vodou a vložíme do pekáče. Jemně můžeme vymazat špetkou másla. Dno pekáče vyplníme cibulkou, kachnu mírně osolíme a pokmínujeme a…
Kuře vykostíme aby byl plát,solíme,pomažeme hořčicí,poklademe anglickou slaninou,párkem,vejce usmažíme a dáme také na maso.Umotáme roládu a upečeme.Kachnu vykostíme tak…
Kachnu vykostíme, plát položíme kůží dolů, osolíme, opepříme, posypeme zázvorem. Zelí vymačkáme, přidáme nakrájenou cibuli a oloupané nastrouhané jablko. Promícháme a…
Nejprve smícháme marinádu: Zázvor, česnek, cibuli očistíme a nastrouháme nebo prolisujeme do mísy. A přidáme ostatní ingredience kromě vína!!!! V marinádě pečlivě…
Kachnu důkladně očistíme a dobře osolíme na povrchu i uvnitř. Takto připravenou ji necháme přes noc odležet.Rohlíky nebo žemle nakrájíme na kostičky a necháme nasucho…
Kachnu omyjeme a osušíme. Jablka, zázvor, tymián a bobkový list promícháme a touto směsí naplníme bříško. Otvor spíchneme jehlami na ptáčky, nebo zašijeme. Kachnu…
Kačicu okoreníme a osolíme.Olúpané zemiaky a batáty nakrájame na väčšie kusy a cibule na štvrtiny.Pekáč vytrieme olejom a dáme do neho zeleninu. Posypeme lístkami…
1-Mnozstvo nepridavam lebo kazdy si urobi kolko chce plus sa daju pouzit zvysky pecenej kacky . My sme kupili polku pekinskej kacky ktorej maso som nakrajal na kusky …
Zelí: Na sádle osmažíme cibuli spolu s kmínem. Přidáme zelí (nepropláchnuté), přilijeme horkou vodu, osolíme, vložíme bobkový list a jablečný křen. Dusíme do změknutí.…
Nejdříve připravíme nádivku. Cibuli nakrájíme na kostičky a zpěníme na másle, přidáme arašídy a osmahneme mírně dorůžova. Necháme vychladnout. Kuřecí prsíčko nakrájíme…
Šťavnatá roláda z kachního masa, plněná neotřelou nádivkou z jedlých kaštanů a sušených meruněk, se výborně hodí ke svátečnímu obědu. Podáváme ji s bramborovými knedlíky…
Kachna na pomerančích má svůj původ v italské Florencii a datuje se do doby, kdy byly metody uchování masa ještě v plenkách. Ke konzervaci se kromě soli využívaly právě…
Domácí kečup krok za krokem: Voní skořicí a vydrží celou zimu v perfektní kondici
Crack pie: Aby máslem vonící kultovní koláč z amerického Milkbaru byl správně lepkavý a vláčný, je nutné dodržet jeden zásadní trik
Oblíbená klasika: Halušky se zelím a smaženou cibulkou s uzeným bůčkem jsou překvapivě jednoduché a zvládne je i začátečník