Řezy s "paloučkem"
Recept ještě nebyl hodnocenVejce rozdělíme a bílky dáme šlehat. Když se udělá pěna, přidáme postupně cukr. Vyšleháme úplně do tuha. Snížíme otáčky a po jednom přidáváme žloutky. Sypkou směs…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 590 kJ / 380 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,00 g |
Tuky | 3,00 g |
– nasycené | 1,50 g |
– nenasycené | 1,50 g |
–– mononenasycené | 1,00 g |
–– polynenasycené | 0,50 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 6,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 200 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 80,00 g |
– cukry | 70,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Vejce rozdělíme a bílky dáme šlehat. Když se udělá pěna, přidáme postupně cukr. Vyšleháme úplně do tuha. Snížíme otáčky a po jednom přidáváme žloutky. Sypkou směs…
V misce naslehame 6 bilku do tuheho snehu. V druhe misce naslehame 6 zloutku s par lzici nesquiku.Prisypavame cukr a slehame, ad se nevytvori hrudky, pote postupne…
V misce naslehame 6 bilku do tuheho snehu. V druhe misce naslehame 6 zloutku s par lzici nesquiku.Prisypavame cukr a slehame, ad se nevytvori hrudky, pote postupne…
Jak udržet jídlo na cestách v chladu? Pomůže obyčejná PET lahev i termoska, jen na to musíme myslet předem
Ze starých rohlíků uděláte skvělou pizzu: Připravit můžete i sladkou klasiku nebo zobání k televizi
KočKavárna v Písku nabízí skvělé kafe, zákusky i limonádu v přítomnosti chlupatých mazlíků. A je to zážitek!