Kávová zrna
Recept ještě nebyl hodnocenNepečeného cukroví není nikdy dost. Zkuste třeba recept na oblíbená kávová zrna - vláčné cukroví pro milovníky kávy a rumu. Ať už zvolíte jednodušší variantu bez polevy,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Nepečeného cukroví není nikdy dost. Zkuste třeba recept na oblíbená kávová zrna - vláčné cukroví pro milovníky kávy a rumu. Ať už zvolíte jednodušší variantu bez polevy,…
Mezi velmi oblíbené vánoční cukroví patří plněné trubičky. Tradičně se dělají dvě varianty těsta - medové nebo ořechové. My pro vás máme recept na to ořechové, které je…
Sladké košíčky jsou poslední dobou velmi populární, zejména pro svou jednoduchou přípravu a praktické servírování. Tyto muffiny jsou krásně nadýchané a uvnitř skrývají…
Jemný kakaový moučník, prolitý svěží tvarohovou náplní, se nikdy neomrzí. Jednodušší recept už být ani nemůže. Ze spíže doneseme pár základních surovin, k ruce si…
Výroba nepečeného cukroví přichází na řadu pár dní před Vánoci. K odležení stačí velmi krátká doba a některé druhy se mohou konzumovat ihned, jako například trubičky z…
Křehké těsto, po rumu a marmeládě pikantní náplň, čokoládová poleva a oříšek. To jsou známé išelské dortíčky patřící ke klasice, kterou musíte, nejen na Vánoce,…
Jednoduchý postup se skvělým výsledkem - přesně takový je tento recept na šlehačkovou bábovku. Stejně jako ostatní recepty na bábovky, i tento si můžeme přizpůsobit.…
Receptů na bábovku je nespočet a každá rodina má jistě ten svůj. Možná hned několik. My pro vás máme klasiku v podobě olejové hrníčkové bábovky. Recept ocení každý, kdo…
Perníčky neodmyslitelně patří k vánočnímu období. Tradiční receptura si žádá pečení s dostatečným předstihem, aby perníčky stihly změknout. S tímto receptem ale budou…
Plánujete oslavu? Pak právě tento nadýchaný vláčný kakaový korpus oceníte. Recept může působit náročně, ale ve skutečnosti je pouze detailně popsaný, aby se každému…
Prošívaná deka vás zahřeje v posteli, ale také provoní kuchyni. Nebojte se, nezbláznili jsme se, pouze jsme oprášili babiččin recept na vláčnou buchtu. Moučník z litého…
Jak by se vám líbilo praskání v krbu, čaj či káva na stole a lahodný moučník k tomu? Vyzkoušejte zasněžené kakaové sušenky, které voní vanilkou a dokonalou zimní…
Jednoduše připravené a rychle upečené muffiny budou chutnat nejen dětem! Jsou vláčné a nadýchané, voní vanilkou, skořicí, jablky nebo čokoládou. To podle toho, čím…
Jednodušší už to snad ani být nemůže. Nenáročný kakaový moučník, na který smícháme spolu všechny ingredience, vylijeme na plech a upečeme. Hotovou a vychladlou buchtu…
Jednodušší už to snad ani být nemůže. Nenáročný kakaový moučník, na který smícháme spolu všechny ingredience, vylijeme na plech a upečeme. Hotovou a vychladlou buchtu…
Domácí perníkové řezy jsou velmi oblíbeným moučníkem. Jablkový perník je nádherně vláčný, a když ho vylepšíte dobrou polevou, bude skoro sváteční. Navíc není složitý a…
Jak vybrat perfektní český moučník na neděli? Rozhodně bábovku. Ideálně třenou, se spoustou másla a posypanou cukrem, přesně jako od babičky. Je s ní sice více práce,…
Rolády patří mezi velmi vděčné moučníky ať už ke kávě nebo na rodinnou oslavu. Jsou rychlé, chutné a krásně vypadají. Naplnit je můžete téměř čímkoliv vás napadne. Tato…
Vánoce bez medvědích tlapek nebo pracen si dovede představit málokdo z nás. Podle tohoto léty prověřeného receptu se jistě povedou. Nejlepší jsou pár dní uležené - pokud…
Zatímco v dnešní době už se sádlo moc nepoužívá, naše babičky ho dávaly skoro do všeho. Díky němu totiž získaly moučníky skvělou vláčnost, ale i křehkost. Lahodným…
Co by to bylo za sváteční cukroví, pokud by mu chyběl výborný krém? Vyzkoušejte máslovou klasiku, kterou můžete libovolně dochutit oříšky, kakaem či kávou. Můžete jím…
Nestihli jste upéct cukroví? Nezoufejte a vyzkoušejte jednoduchý, rychlý a variabilní recept na nepečené kokosové kuličky. Piškoty můžete nahradit sušenkami, vlašáky…
Čertovská roláda se bude perfektně hodit pro období Mikuláše a skvěle vám osladí první adventní týden. Karamelová náplň s oříškovo-čokoládovým krémem, oplatkami a…
Pepa Nemrava dělá vlašák podle normy z roku 1976 a v rozhovoru přiznal, proč už hubnutí neřeší a do MasterChefa by znova nešel
Náš život s celiakií aneb Co jí bezlepkář ve školní jídelně a jak jsme vděční za naši paní učitelku
Bleskově rychlou jahodovou zmrzlinu můžete podávat do pěti minut. Stačí výkonný mixér a jen tři ingredience