Linecké s jahodovou čokoládou
Recept ještě nebyl hodnocenKřehké linecké těsto se skvěle hodí pro přípravu cukroví. Tentokrát nezůstaneme u klasického slepovaného, ale linecké potřeme jahodovým krémem a polijeme čokoládovou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Křehké linecké těsto se skvěle hodí pro přípravu cukroví. Tentokrát nezůstaneme u klasického slepovaného, ale linecké potřeme jahodovým krémem a polijeme čokoládovou…
Ze surovin vypracujeme těsto, které necháme v chladu 2 hodiny odpočinout. Vyválíme tenký plát a vykrajujeme trojhránky.Pokládáme na plech vyložený papírem a ve středně…
Rozválíme listové těsto a namažeme na něj krém.Krém pokapeme kondenzovaným mlékem. Těsto srolujeme a nakrájíme na kolečka.Uložíme na plech s pečícím papírem. Pečeme na…
Žloutky, cukr a vanilkový cukr utřeme do pěny. V míse smícháme ořechy, mouku, strouhanku a prášek po pečiva. Z bílků vyšleháme tuhý sníh. Vše (včetně rumu) postupně na…
Starověký fast food aneb Rychlé občerstvení ve starém Římě: Pečený úhoř, sýr s medem a teplé klobásy se zapíjely vínem
Pozor na bedly! Některé mohou být jedovaté, jiné jsou nejedlé, všímat si musíme hlavně jednoho znaku
Náš jazyk vnímá pět základních chutí. Znáte je všechny? A co znamená chuť umami?