Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kapary - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Ragú z krůtích jater

Ragú z krůtích jater

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

V hluboké pánvi rozehřejme máslo, vložíme nakrájenou slaninu, očistěná játra a zprudka opečeme. Přidáme jemně nakrájenou šalotku a ještě chvíli společně restujeme…

Lilkové pizzy se zeleninou

Lilkové pizzy se zeleninou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Lilek nakrájíme na 1 cm plátky, z obou stran je osolíme a necháme 30 minut vypotit.Zeleninu a houby nakrájíme na menší kousky, vložíme do mísy, zalijeme olivovým olejem,…

Hovězí líčka na sardeli a kapary

Hovězí líčka na sardeli a kapary

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Líčka očistíme a cibuli jemně nakrájíme. Na pánvi rozehřejeme olej s jednou lžící másla a maso zprudka opečeme, přidáme cibuli a ještě chvíli společně restujeme. Osolíme…

Lilek v marinádě

Lilek v marinádě

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Lilek nakrájíme na kousky velikosti soust (viz foto) a 8 minut povaříme v osolené vodě. Scedíme a necháme vychladnout. Z ostatních surovin vytvoříme marinádu, kterou…

Snadný losos s brambory

Snadný losos s brambory

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Troubu predehrejeme na 176 C, na plech polozime alobal, aby nepretekala stava z lososa, alobal mirne potreme olejem, platky lososa mirne osolime a polozime kuzi dolu na…

Casey

30 min

Krkovice marinovaná ve vývaru

Krkovice marinovaná ve vývaru

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Krkovici osolíme a opepříme. Nenaklepáváme, jen klouby prstů trochu pomačkáme. Studený vývar, česnek a olej prošleháme a maso naložíme na 24 hodin.Před opékáním…

Bramborový salát s vejci a kapary

Bramborový salát s vejci a kapary

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Připravíme majonézu. Do vyšší nádoby dáme všechny suroviny. Ponorný mixér dáme na dno nádobky a pomalým tahem jdeme nahoru a dolů. Mixujeme pár vteřin do požadované…

Ptáčci jinak

Ptáčci jinak

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Plátky naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Zeleninu oloupeme a nakrájíme na obdélníky tak, aby se vešla do plátků. Takto nakrájíme i okurky…

1 10 11 12 13 14 15