Sýrová pochoutka pro obložené mísy
Recept ještě nebyl hodnocenTato výborná sýrová pochoutka je ideální na ozdobení obložených mís. Připravíme ji ze sýra, salámu, vajec, smetany a tatarky. Správnou konzistenci ji dodá želatina a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Tato výborná sýrová pochoutka je ideální na ozdobení obložených mís. Připravíme ji ze sýra, salámu, vajec, smetany a tatarky. Správnou konzistenci ji dodá želatina a…
Na pekáč položíme velký kus alobalu a mírně potřeme olejem. Na to poklademe osolena kuřecí stehna. Stehna poklademe slaninou, zasypeme na kolečka nakrájenou cibulí,…
Maso nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme, opepříme.Formu na srnčí hřbet vymažeme olejem, a řízky ji vyložíme (i boční části).Mléko smícháme s moukou, vejci, olejem,…
Ani cukr, ani lepek! Nejnebezpečnější věcí ve vaší kuchyni je tichý zabiják jménem E621
Hostina na svatého Martina: Uvařte si husí polévku kaldoun podle Marie-Janků Sandtnerové!
V Praze si můžete sami natočit „zmrzku“. Nás vyšel plný kelímek zhruba na dvě stovky a takhle to probíhalo