Jihočeský kapr
Recept ještě nebyl hodnocenSnadný a rychlý oběd, pokud máte doma zásoby kapra. Potřebujete jen pár základních surovin a do 30 minut je zdravý oběd či večeře na stole. Podkovy z kapra můžete před…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Snadný a rychlý oběd, pokud máte doma zásoby kapra. Potřebujete jen pár základních surovin a do 30 minut je zdravý oběd či večeře na stole. Podkovy z kapra můžete před…
Vánoční minipizzy se budou skvěle hodit jako pohoštění pro vaši návštěvu nebo na silvestrovskou oslavu. Z kynutého těsta můžete vykrájet motivy dle vlastní fantazie a…
Inspirace na chuťovky nikdy není dost. Hlavně v období svátků, nebo rodinných oslav se na stole objevují dobroty v oblíbených miniporcích o velikosti sousta. Tak tedy…
Rychlý a jednoduchý salát z oblíbených podlouhlých červených paprik, které doplňuje salátová okurka a cibule. Stačí trocha citronové šťávy, olivový olej a lehký, svěží…
Doměkka podušené hovězí plátky v omáčce, to je klasika, která se hodí i na nedělní oběd. Připravte si tyto plátky hned na dvojích houbách. Do omáčky přijdou jak sušené,…
Objevte zdravou inspiraci pro diabetiky – kuřecí roládu s jemnou zeleninovou omáčkou a lehkým knedlíkem z čerstvého sýra. Tento lahodný pokrm spojuje vyvážené chutě s…
Tento pokrm kombinuje šťavnaté kuřecí prso na kari s výživnými fazolemi, doplněné volským okem a čerstvým zeleninovým salátem. Tato kombinace podporuje stabilní hladinu…
Lehký zeleninový salátek s balkánským sýrem a příjemně sladkokyselou zálivkou, vám přijde k chuti nejen v horkých letních dnech jako příjemné osvěžení. Využijete jej…
Těstoviny uvaříme podle návodu a necháme zchladnout.Fazole propláchneme a necháme okapat.Zelí vymačkáme, smícháme s těstovinami a fazolemi. Přidáme nakrájenou cibulku a…
Nádivka z masa a bylinek pomyslně ukončuje dobu postní. Do této nádivky použijeme uzené a kuřecí maso, které spojíme navlhčeným toustovým chlebem. Chuť a barvu dodají…
Velikonoční nádivka je jedním z tradičních symbolů, které se pojí s jarními svátky. Proto do ní kromě uzeného masa zakomponujeme také čerstvé bylinky, nejlépe pak…
Pokud jste ještě nikdy nepoužili připravený dresingový sladkokyselý základ crema di balsamico, máte ideální příležitost. Směs kedlubny s paprikou se díky lahodné chuti z…
Polévka je grunt. A pokud je plná dobrých věcí, tak to platí dvojnásob. Využijte krátké, ale intenzivní sezóny chřestu a připravte doma lahodnou chřestovou polévku s…
Jednoduché a pestré jídlo vhodné vhodné nejen pro diabetiky nebo low carb stravování připravíte během chvilky. Žampiony mají díky celozrnné strouhance lehce oříškovou…
Maso nakrájíme na plátky 1,5 cm, uzené na 1/2 cm plátky, cibule a kapie na kolečka, jarní cibulku- bílou část na kolečka a zelenou na proužky a česnek prolisujeme…
Připravte si výživný a sytý oběd v podobě restované cukety s kuřecím masem, který můžeme podávat s čerstvou kapií a salátem. Jednoduchý oběd, který je bohatý na…
Salát, který netradičně spojuje křupavé salátové okurky, kapií a houby, tvoří skvěle vyváženou chuťovou kombinaci. Stačí promíchat se zálivkou z octa, cukru, oleje a…
Pečené maso, knedlík a omáčka je taková klasika české gastronomie. Nejen sváteční oběd můžete připravit s naším receptem. Vepřové maso upečeme spolu se zeleninou na…
Zelená čočka se zemitými liškami, doplněná jemnou balzamikovou zálivkou a listovým salátem. Výsledkem je sytý, ale svěží salát plný chuti a textur, který oceníte nejen…
Pomazánka z grilované kapie je lahodná, lehká a barevná. Sladkost pečené zeleniny doplní jemná Lučina, kapka balzamika a olivový olej. Skvěle chutná na čerstvé bagetě i…
Skvělá cuketová nádivka bez mouky je lehká a chutná za tepla i za studena. Kombinaci sýrů, vajec a zeleniny spojuje rozmixovaná cizrna. Hodí se nejen pro letní dny, ale…
Velikonoční kraslice nemusí být jen ty malované a zdobené. Připravte si s námi tyto lahodné kraslice slané chuti. Do čistých vaječných skořápek naplníme vaječnou směs se…
Pomazánka z grilované kapie je lahodná, lehká a barevná. Sladkost pečené zeleniny doplní jemná Lučina, kapka balzamika a olivový olej. Skvěle chutná na čerstvé bagetě i…
Lečo patří k tradičním pokrmům maďarské kuchyně a voní po létem uzrálé zelenině. Kombinace paprik, rajčat, cibule a uzené slaniny je jednoduchá, ale nesmírně chutná. S…