Těstoviny penne s vinnou klobásou a kaštany
Recept ještě nebyl hodnocenNa oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme vymačkanou vinnou klobásu, prudce ji opečeme za stálého míchání a rozmělňování vařečkou.Přidáme najemno nakrájený česnek,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme vymačkanou vinnou klobásu, prudce ji opečeme za stálého míchání a rozmělňování vařečkou.Přidáme najemno nakrájený česnek,…
Den předem si připravte pařížskou šlehačku. Do větší teplovzdorné mísy (ale raději ne nerezové) nalijte obě šlehačky a přidejte 4 mléčné čokolády nalámané na malé kousky…
1) Troubu předehřejeme na 180°C. 2) V jedné míse smícháme mouku, prášek do pečiva, sodu, kardamom, nové koření a sůl. 3) V jiné míse smícháme máslo, cukr, vejce,…
Očistěné a vykostěné krůtí stehno posolíme a opepříme zvenku i zevnitř. Necháme chvíli odležet.Mezitím si zhotovíme nádivku z kaštanů. Jedlé kaštany uvaříme doměkka,…
Připravte si dobře propracované kynuté těsto, které bude středně tuhé.Na náplň nejprve kaštany vařte společně s mlékem, smetanou, cukrem a trochou soli asi 30 minut.…
Jedlé kaštany mají lahodnou chuť a navíc prospívají našemu zdraví. Jedním z mnoha způsobů jak je připravit, je toto dobré nepečené cukroví. Z rozemletých kaštanů…
Jedlé kaštany známe nejčastěji jako voňavou pečenou pochoutku, kterou můžeme zakoupit na vánočních trzích. Jejich lahodnou chuť si vychutnáme i při přípravě dobré rolády…
Jedlé kaštany jsou velmi zdravé a jejich lahodná chuť skvěle vynikne i ve slaných pokrmech. Dnes je přidáme spolu se šalvějí a chlebem do rolády z vepřové panenky. Jemné…
Netradiční těstoviny z kaštanové mouky ve tvaru oušek podáváme s chuťově zajímavou směsí jedlých kaštanů, pórku, cukety a salátových listů. Lahodné italské jídlo…
Kaštanová nádivka je lahůdka, kterou připravujeme zejména na podzim. Kaštany mají lehce nasládlou chuť a nádivce dodají specifickou chuť. Kuřecí stehna nebo kuře…