Kaviár
Kaviár červený - suroviny a ingredience
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 837 kJ / 200 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 30,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 8,00 g |
– nasycené | 2,00 g |
– nenasycené | 5,40 g |
–– mononenasycené | 3,40 g |
–– polynenasycené | 2,00 g |
––– omega 3 | 0,60 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 460 mg |
Sodík | 120 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 2,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Recepty s touto surovinou
Další suroviny
Přečtěte si Zobrazit více
Večer připravíte, ráno zabalíte: 5 nejrychlejších svačinek nejen pro školáky a tipy, jak si ráno ušetřit čas
Český burčák je světový unikát. Ten kvalitní má jemně bublat a vonět po citrusech a medu, říká vinař David Šťastný
Velikonoční pondělí patří vajíčkům: Proč by měla být červená a čím ještě můžete koledníky pohostit?